• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

James Hoffman'ın sadece aylık patreon gelirinin 21.000$ olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan macella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

macella

Üye
İsim
Hakan
Daha fazla  
İsim
Hakan
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Az önce şans eseri denk gelip şaşırdığım olay. Bildiğim kadarıyla kurduğu şirketler, yazdığı kitaplar da var ve sponsorluklarını, danışmanlık hizmetlerini, youtube ve reklam gelirlerini de hesaplamaya kalkınca ortaya astronomik rakamlar çıkabiliyor. 14 Yıl önce dünya şampiyonu olmuş birinin bu kadar kazanması epey ilgimi çekti siz ne düşünüyorsunuz?
Ekran görüntüsü 2021-04-03 091729.png

normal, hakkıdır, kazansın. Sektörün öncülerinden ve (bence) işini çok iyi yapıyor. Her videosu akıcı ve bilgilendirici, üründen çıkarı varsa söylüyor, negatiflerini de sayıyor, aldığı şeyleri çekilişle destekçilerine dağıtıyor..

Ayrıca birkaç ay önce video fikrine güvendiklerine belirli bir para bütçe verip farklı videolar çıkmasını sağladı.. yani sektörden kazanıyor ama geri ödemesini de yapıyor. Bence çok güzel ve önemli bir şey.

Rica: moderatörlerden biri şu başlığı ekşisözlük formatından çıkarıp direkt genel bir "James Hoffman" konusu yapabilir mi..

normal, hakkıdır, kazansın. Sektörün öncülerinden ve (bence) işini çok iyi yapıyor. Her videosu akıcı ve bilgilendirici, üründen çıkarı varsa söylüyor, negatiflerini de sayıyor, aldığı şeyleri çekilişle destekçilerine dağıtıyor..

Ayrıca birkaç ay önce video fikrine güvendiklerine belirli bir para bütçe verip farklı videolar çıkmasını sağladı.. yani sektörden kazanıyor ama geri ödemesini de yapıyor. Bence çok güzel ve önemli bir şey.

Rica: moderatörlerden biri şu başlığı ekşisözlük formatından çıkarıp direkt genel bir "James Hoffman" konusu yapabilir mi..
Burası konu dışı bölümü herkes istediği konuyu açabilir diye biliyorum ve videonun konusu Hoffman'ın kazandığı miktarken neden genel bir başlığa çevrilsin?

Normal. İsterse 210 bin kazansın. Ben en dandik youtuberların bile milyonlar kazanmasına tepki göstermiyorum. Tepki gösterenler o milyonları kendileri kazanamadığı için tepki gösteriyor. Yapabilen yapsın.
hocam üstüme alındım nedense 😅 yanlış anlaşılmasın ben tepki göstermiyorum 3. dalga kahvenin kurulmasında ve yayılmasında büyük katkıları olduğunu düşünüyorum neredeyse hiçbir yerde bulamayacağım bilgileri bu adamın kanalında bulabiliyorum sadece patreondaki gönüllü destekçilerinin miktarı bile ilgimi çekti ve sizin de fikirlerinizi merak ettim

Bilginin parayla satılmasına sıcak bakmıyorum ama bilgisini ve deneyimini paylaşan birinin hakkının verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sosyal medyadaki bağış veya katıl gibi özellikler hoşuma gidiyor o yüzden. Helal olsun kendisini destekleyen 7291 kişiye...

Biz daha tamamen gönüllülük esasına dayanan ve para pul istemeyen abone ol düğmesine bile tıklamıyoruz! Orkun Üstel'in, Kahve Masası'nın abone sayılarına bakınız...

İyi tarafı lafı çok uzatmıyor. Bazı videolarda 3 dk konuyu 33 dakikada anlatıyorlar, hiç çekilmiyor.
Abone olup altına bu geri bildirimi yazabilirsiniz. Belki yazıyorsunuzdur, bilemiyorum.

O yüzden her videoda yorum yazın deniyor. Bu bir iyileştirme fırsatı. Sizin gibi kişiler yazdıkça, bunu yapanlar (ben de dahil) düzelecektir.

Hoffman yine çok kaliteli bir video yapmış. Herkese izlemelerini tavsiye ederim. Başlık "Understanding The Aeropress" ama genel kahve demleme üzerine düşünülebilir. Benim Aeropress'im bile yok, son derece keyif alarak izledim ve bir çok şey öğrendim.

Hoffman yine çok kaliteli bir video yapmış. Herkese izlemelerini tavsiye ederim. Başlık "Understanding The Aeropress" ama genel kahve demleme üzerine düşünülebilir. Benim Aeropress'im bile yok, son derece keyif alarak izledim ve bir çok şey öğrendim.

Neredeyse her gün yeni bir dripper'ın çıktığı piyasada Hoffmann'ın Aeropress videolarının muhtemel etkisini çok merak ediyorum.

Geri