• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

" J O A Q U I N " Firma1 Roastery

İsim
emre
Daha fazla  
İsim
emre
Herkese Selamlar yeni Kahvemizi sizler ile tanistirmak istedik

" J O A Q U I N "

Screenshot_20230415-122322_Drive.jpg

H O L A J O A Q U I N

Firma1 Roastery Sizin için seçti...

@fest.coffee.mission.tr ve @fest.coffee.mission tarafından düzenlenen Cupping etkinliğinde bizi en çok etkileyen kahve JOAQUIN olmuştu.

Uzun profil ve tadım sürecinden sonra şimdi sizlerle .

Aromada çikolata çiçek ve meyve notaları ile karmaşık bir deneyim sunuyor .

Bizim bu aralar günün her saati filtre demliğimizin müdavimi...

Tam bir F / P kahvesi.

Specialty Barlar bu duruma eminiz çok sevinicekler..😀

Roast Profil : N O R D I C 😉

Google-Firma1-joaquin tıklamalarıyla uğraşmak istemeyenlere şöyle linkini bırakayım= Joaquin

fam, cleancups, old school indirimi derken bir de bu geldi vallahi almamak için kendimi zor tutuyorum

Honduras gerçekten değişik bir kahve.Fincan nasıl bitti anlamadım.Tavsiye edilir.Ultra radarımda bundan sonra…

Geri