• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Depremi Yardımlaşma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnkA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AnkA

Üye
İsim
Önder
Daha fazla  
İsim
Önder
Espresso Makinesi
Lelit Bianca, Flair Pro 2
Değirmen
Eureka Atom 65, Comandante, Timemore Slim
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Delter Press, Fellow Stagg
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Bakırköy
Merhabalar. İzmir’de az evvel gerçekleşen depremden etkilenen bütün arkadaşlar için en kısa zamanda her şeyin eskisine dönmesini temenni ediyoruz. Kavurucu olarak da faaliyet gösteren forumdaşlarımıza da ayrıyetten acilen geçmiş olsun diyoruz.
Belki bu vesile ile birbiriyle yardımlaşmak için bir yol bulunur. Geçmiş olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun herkese

Çok geçmiş olsun herkese , umarım can kaybı yoktur :(

Ben de aynı duygularla herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

geçmiş olsun herkese. depremi hafife almayın. mümkünse bu bir kaç gün şüpheli gördüğünüz kapalı mekanlardan, evlerden ve evlerinizden uzak durun.

İzmir'liyim. Ben hayatımda böyle korktuğumu hatırlamıyorum. Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın.. Ben ve ailem iyiyiz ama farklı muhitlerde enkaz altında kalanlar var.. Allah yardımcıları olsun..

Depremin şiddetini haberde yer alan videodan anlayabilirsiniz..

Geçmiş olsun İzmir'im... Deprem, hayat normal akışındayken çok zor iken, salgınla mücadele ettiğimiz şu dönem için daha da zorlu geçiyor. Evde kalmamız gerekirken, eve girememek çok kötü. Allah yardımcınız olsun.

İzmir'liyim. Ben hayatımda böyle korktuğumu hatırlamıyorum. Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın.. Ben ve ailem iyiyiz ama farklı muhitlerde enkaz altında kalanlar var.. Allah yardımcıları olsun..

Depremin şiddetini haberde yer alan videodan anlayabilirsiniz..

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın 🤲

Biz Manisa'da inanılmaz sallandık İzmir'i düşünemiyorum bile. Geçmiş olsun tüm İzmirli arkadaşlarıma.

Geri