• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar

yigit_dark

Yeni Üye
İsim
Yiğit
Daha fazla  
İsim
Yiğit
Değirmen
Timemore C3
Herkese merhaba , İzmirden aranıza katıldım. İsmim Yiğit.

Kahveyi eskiden beri severdim. Tabi herkesin ilk başlangıcı gibi 2si 1 aradalar. Daha sonra french press fakat market kahveysiyle. Daha sonra Tek bardak filtre çıkartabilen bir makine derken şimdi de pour over demlemelere merak saldım. 1 senedir ekipmanlar konusunda şunu alsam yeter diye diye hiçbir zaman sonunun gelmediğini farkettim :) ama şikayetçi değilim. Araştırmak ve yapacaksam bir işi hobim de olsa en iyisini yapmayı seviyorum. İlk olarak plastik v60 aldım. Çaydanlık yeter dedim kettle'a gerek olmaz. 1 sonraki siparişim kettle oldu. Tartıya gerek yok derken fujika tartı edindim. Değirmen konusunda da Geçtiğimiz pazar günü aliexpress üzerinden Timemore C3 değirmen satın aldım henüz gelmesini bekliyorum. Biraz gerginim bu konuda uzun zamandır alışveriş yaparım ali'den fakat gümrük olayları yeni yeni değişmiş umarım sorunsuz teslim alırım. Nitelikli kahve konusunda da epey yeniyim. Bugun sezzy coffee'den Deneme seti aldım. Değirmenin gelmesiyle umarım acı,ekşi tatlardan ziyade kahvenin güzel tadını almayı umuyorum. Forumdan uzun zamandır yararlanıyorum bugun niye üye değilim dedim üye oldum. Takibe tabiki de devam edicem. Çok yararlı bir platform çok bilgi edindim tek eksiğim şuanda pratik onuda zamanla kazanırım gibime geliyor.

Tekrardan herkese iyi forumlar diliyorum. Sağlıcakla kalın.

Geri