• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İtalya'dan Gelen Lezzet: illy

anilcagliyan

Yeni Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Sürdürülebilirlik alanında Dünyada katma değer yaratan illy kahve markası ile hem çevreye duyarlı bir hizmet vermek hem de kahve tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap vermek ve beklentileri en hızlı şekilde karşılamak başlıca hedeflerimizdendir. Şeffaf ve çözüm odaklı yaklaşımla müşterilerimiz ile kurduğumuz bağlar bizim için en önemli değerlerdir. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızdan aldığımız geri dönüşleri değerlendirerek kendimizi geliştirmek ise öncelikli ilkemizdir.

illy kahve zengin bir tat, kuvvetli bir aroma ve yumuşak bir içime sahip benzersiz bir lezzet sunar; %100 arabika kahve çekirdeklerinin kavrulduğu ilk günkü tazeliğini 140 farklı ülkeye taşıyan, Dünya çapında en çok tercih edilen bir marka konumundadır; 9 farklı yöreden toplanan kahve çekirdeklerinin her hasat dönemi yeniden düzenlenen oranlar ile karıştırıldığı özel formülü ile her içimde aynı lezzeti sunan benzersiz harmana sahiptir; her fincanda sunduğu deneyim lezzetin ötesinde kültür ve sanatı da bir araya getirerek tüm duyulara hitap eden çok yönlü bir kahve deneyimi sunar.

illy’nin Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Bidfood’dur. Bu site Bidfood’un ev ve ofis bayisi olan 2F Gıda Pazarlama tarafından yönetilmektedir.
Kaynak:
https://illy.barista.com.tr/pages/hakkimizda

Selam hoşgeldiniz

Ne zaman illy ismini duysam. Azer Bülbül hayatta olsaydı ''illy'ede Sen'' diye bir reklam jeneriği çalışması süper olurdu diye düşünüyorum.
Makinalardan mis gibi espressoların aktığı bir kliplede görsel olarak zenginleştirildiğinde müthiş bi iş çıkarmış ortaya.

Kolaylıklar dilerim size🌸

:cry: SEO kelimesinde direk kategoriye link verseydiniz güzel organik bir çalışma olurdu. Anasayfada ile SEO kelimesi bağdaşmıyor.

:cry: SEO kelimesinde direk kategoriye link verseydiniz güzel organik bir çalışma olurdu. Anasayfada SEO kelimesine odaklanmıyorum.
1664269880463.png
Burada çok önemli laflarınız var.
Yarından tez yok bu lafınızı kendime dövme olarak yaptıracağım. Teşekkür ederim

Sürdürülebilirlik alanında Dünyada katma değer yaratan illy kahve markası ile hem çevreye duyarlı bir hizmet vermek hem de kahve tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap vermek ve beklentileri en hızlı şekilde karşılamak başlıca hedeflerimizdendir. Şeffaf ve çözüm odaklı yaklaşımla müşterilerimiz ile kurduğumuz bağlar bizim için en önemli değerlerdir. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızdan aldığımız geri dönüşleri değerlendirerek kendimizi geliştirmek ise öncelikli ilkemizdir.

illy kahve zengin bir tat, kuvvetli bir aroma ve yumuşak bir içime sahip benzersiz bir lezzet sunar; %100 arabika kahve çekirdeklerinin kavrulduğu ilk günkü tazeliğini 140 farklı ülkeye taşıyan, Dünya çapında en çok tercih edilen bir marka konumundadır; 9 farklı yöreden toplanan kahve çekirdeklerinin her hasat dönemi yeniden düzenlenen oranlar ile karıştırıldığı özel formülü ile her içimde aynı lezzeti sunan benzersiz harmana sahiptir; her fincanda sunduğu deneyim lezzetin ötesinde kültür ve sanatı da bir araya getirerek tüm duyulara hitap eden çok yönlü bir kahve deneyimi sunar.

illy’nin Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Bidfood’dur. Bu site Bidfood’un ev ve ofis bayisi olan 2F Gıda Pazarlama tarafından yönetilmektedir.
Kaynak:
https://illy.barista.com.tr/pages/hakkimizda
Merhabalar hoşgeldiniz ben seçkinizde geisha göremedim de kahvelerin birde sca skor puanı yazmıyor.Birde çeşit çok az.Birde son soru kargom kaç güne gelir teşekkürler şimdiden 😂😂

Ben ikna oldum.

"Kahve kutusunun açıldığı o saniye, kahve hazırlamanın rutin bir iş olmaktan çok günlük bir ritüele dönüştüğü bambaşka bir dünyaya adım atılır. Eşsiz illy harmanının 50 çekirdeği bir fincan espressoya dönüştürülebilir. 250 gr tenekeler içerisinde gerçek bir şiir!"

8 sene önce delonghi dedica espresso makinesi almıştım. değirmenim olmadığı gibi makine ile gelen basınçlı sepeti kullandım uzun bir süre boyunca. bu dönemde öğütülmüş nitelikli kahve de denedim, baya çeşitli pre-ground kahve de denedim. öğütülmüş nitelikli kahveler basınçlı sepete göre öğütülmediği için makineyi boğmaktan öteye gidemedi. pre-groundlar arasında ise illy'den aldığım tadı hiçbirinden alamadım (lavazza, julius meinl, starbucks falan dahil).

evet, forumun geneline hitap etmiyor illy. ama olur da forumu kullanan değirmeni olmayan, espresso ile gelen stok basınçlı sepetleri kullanmaya devam eden kişiler varsa, ilk tavsiye edeceğim kahve olur.

Ben şu kısmı pek anlamadım "her fincanda sunduğu deneyim lezzetin ötesinde kültür ve sanatı da bir araya getirerek tüm duyulara hitap eden çok yönlü bir kahve deneyimi sunar."
Hani lezzet deneyimini anlıyorum kişiden kişide değişir kimi beğenir de, "lezeetin ötesinde kültür ve sanatı" nasıl bir araya getiriyorsunuz ?
Sponsorlukları ya da bu konuda verdiğiniz destekten mi söz ediyorsunuz. Eğer buysa Türkiye de bu bu tip desteklerde sponsorluklarda bulunuyor musunuz ?

Geri