• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul'dan selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkanN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BerkanN

Yeni Üye
İsim
Berkan N
Daha fazla  
İsim
Berkan N
Merhabalar
Aranıza İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum,yaşım 40.Kendimi bildim bileli kahveyi çok seviyorum.Uzun yıllar Türk kahvesi,neskafe derken French press hayatıma girdi.Amerikano çok sevdiğim için Delonghi espresso makinesi aldım ve daha iyi kahve nasıl yapılır macerama başladım.Öğütme makinesi(sonra daha iyisi) , filtre kahve makinesi derken nitelikli kahveler,pour over demleme vs.
Şu an ekipmanlarım ; Delonghi ECOV 311 (nakde portafiltre,basınçsız sepet,çelik tamper) , Braun filtre kahve makinesi , Demoka Minimoka öğütücü , hario V60 set , moka pot.
Birkaç senedir yer yokluğundan sadece filtre kahve ve mokapot ile kahve yapıyordum tekrar espresso yapmaya başladım.
Delonghi ile ne kadar güzel espresso yapabilirsem o kadar yapıyorum,hoşuma gidiyor,lezzetli.Fakat biraz araştırmış olsaydım Delonghi almazdım.

Kısaca hikayem böyle.

Geri