• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Kahve Festivali 2022

ontheotherhand

Barista
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Değirmen
Comandante C40 Chocolate Fineline MK4, DF64 v4
Ekipmanlar
Aeropress, Chemex 3 cup, Clever dripper, dijital termometre, French Press, Hario v60 02, Kalita Wave 185, Origami Air S, Timemore Fish 800ml Isı Ayarlı Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
bu sabah uğradım. yine sevgili dostları görme imkanı bulduk. ama nedense festivalden çok keyif alamadan çıktım. haftasonu yoğun olacaktır.

Girişler fahiş derecede ücretli. İçeri girdiğinizde ise firmalar yok denecek kadar az bir indirim uyguluyorlar. Yani festivale gideyim de şu eksikliklerimi tamamlayayım ya da uyguna kahve alayım derseniz bu imkansız oluyor. Zaten girişte ödediğiniz ücret az da olsa yapılan indirimin kat be kat üzerinde oluyor. 2 defa katıldım kahve festivaline ama ikisinde de umduğumu bulamadım.

evet istanbullu arkadaşlar nerede resimler hoop heyy :d

Giriş bilet ücretleri, havanın bozuk olması nedeniyle katılım ve dolayısı ile paylaşımlar az olabilir.

Ben de gidip gitmemek arasında kaldım ama gitmeme kararı verdim.

Giriş bilet ücretleri, havanın bozuk olması nedeniyle katılım ve dolayısı ile paylaşımlar az olabilir.

Ben de gidip gitmemek arasında kaldım ama gitmeme kararı verdim.
Fiyatlar gerçekten pahalıydı kıyaslamak doğru olur mu bilmiyorum ama yazın düzenlenen müzik festivallerinin kombinesi 2 seans ücretine denk geliyo nerdeyse ilginç gerçekten

Istanbul kahve festivaline eskilerde Galata Rum okulunda ve son yıllarda Maçka'da şimdiki yerinde birkaç kez katıldım.

Genelde nispeten sakin ve az insan olduğu için mümkünse haftaiçi sabah seanslarına gider, Türkiye'de kahve işi yapan farklı firmaların standlarını gezer, ilgilendiğim ekipmanları festival indirimi ile alır, sevdiğim kavurucuların birkaç kahvesini içtikten ve çekirdek kahve aldıktan sonra keyifli vakit geçirerek oradan ayrılırdım.
Bizim gibi kahve tutkusu olan insanlar bir avmde bile kahveyle ilgili ürünleri görmekten gezmekten keyif aldığı için festival ortamında bu kadar farklı kahve ve ekipmanı bir arada görmekten tabiki keyif alır.

Ancak son dönemde organizasyonun nispi olarak fiyatları artırdığını ve özellikle bu yıl giden arkadaşlarımdan eskisi gibi indirimlerin olmadığını malesef öğrendim. Ülkede devam eden olağanüstü ekonomik koşullar satıcıları da etkiliyordur birşey diyemiyorum. Hepimize kolaylıklar diliyorum.

Bence her sene olduğu gibi keyifli bir ortam vardı, özellikle workshop ve talk kısımları samimi oluyor bana kalırsa. İmkanı olan varsa tavsiye ederim, amatör, uzaktan ilgili ve profesyonel grubu birleştiren ve bu çapta benzeri bir festival de yok bildiğim kadarı ile.

p.s. perşembe sabah seansı 60 tl idi, vakti uyanlar için cidden çok uygun bir fiyat.

Kahve festivalinde ben yeteri kadar kahve firmasi bile goremedim. Gectigimiz senelerde daha cok firma vardi. Su an daha cok makineciler ve tatlicilar vardi. Yine de @Niji Coffee Co. sampiyonun elinden kahve icmek keyifliydi. Blendin cikmasini dort gozle bekliyorum.

Haftaiçi seansına gitmek her zaman daha mantıklı bu tip organizasyonlarda tabi vakit de uyuyorsa. Tin coffee standında içtiğim el ruby filtre ve flora&fauna da içtiğim robusta espresso festivalin benim için enleriydi diyebilirim. Espresso perfettodan denediğim cortadodan da fazlasıyla keyif aldım diyebilirim.

Tin Coffee'de ciddi indirimler vardı, bunu dün yazmayı isterdim ama bugün öğrenebildiğimden kendimden başka kimseye faydalı olamadım maalesef:) Önümüzdeki yıl için aklınızda olsun en azından

Geri