• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul İçi Kahve Kavuran ve Yapan Yer Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4PieD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4PieD

Barista
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Arkadaşlar eylül ayı boyunca İstanbul'da olacağım, özellikle yakın yerlere gidip taze kavrulmuş (7-10 gün sonrası) olan ürünleri hemen orada deneyip böylelikle biraz damak tadıma uygun kahveler yakalamayı hedefliyorum. Böyle yapmamın hedefi, kendime yakın kahveyi bulmak ve bulduktan sonra da değirmen satın almak. Zira şu an elimde değirmen olmadığından dolayı yeterli hedefi tutturamıyorum böylelikle en azından aradaki farkı net şekilde anlarım diye düşünüyorum.

Özel olarak aradığım net bir yer yok ama V60, Chemex veya diğer demleme yöntemlerini yapan yer olursa farkı net anlayabilmem mümkün olabilir veya birkaç bilgi alabilirsem benim için kardır.

Genel itibariyle, Taksim, Beşiktaş ve Kadıköy civarlarında olacağım. Sizlerin tercih ettiği yerler varsa ziyaret etmeyi çok isterim.

kadikoy-fam coffee

tecrubelerim yok istanbudla yasamadigim icin

turkiye’deki bilinen kavurucular

Teşekkür ederim, harika bir öneriye benziyor yorumları ve fotoğrafları inceledim, listeye ekledim.

tecrubelerim yok istanbudla yasamadigim icin

turkiye’deki bilinen kavurucular

Teşekkür ederim, inceleyeceğim mutlaka.

Nişantaşı (ve civarı) - Coffee Department, Spada, Kronotrop, Petra, Montag
Kadıköy - Fam, Montag
Taksim - Kronotrop

Açıkçası kendi düşüncelerime göre yorumlarsam:
Kahvesini beğendiğim Petra oldu. İlgili bir beyefendi vardı Nişantaşı'nda, fakat fiyat olarak ortalamanın üzerinde gibi görünüyor. Ayrıca birkaç şubede Kronotrop denedim, Karaköy'de çalışan arkadaş da çok ilgiliydi, hemen ikram etti filtre kahveyi ve fakat ne denediğim konusunda hatırlamakta zorluk çekiyorum. Günlük olarak farklı farklı kahveler demliyorlar, kişiye özel de ekstra demleme mevcut.

Arkadaşlar nür işi için yolum İstanbul’a düştü 10 gün buradayım. Ekipman getirmedim yanımda. Bahçelievler- Bakırköy civarında güzel v60 demleyen yer var mı?
Bakırköyde elbet vardır demek istiyorum ama 7-8 farklı yerinde içmiş biri olarak kolay gelsin diyorum

Arkadaşlar nür işi için yolum İstanbul’a düştü 10 gün buradayım. Ekipman getirmedim yanımda. Bahçelievler- Bakırköy civarında güzel v60 demleyen yer var mı?
Buralarda zor, Ataköy'de Collective Coffee diye bir yer var ilgimi çekti ama deneyemedim. Spada'nın roastery'si(kavrumhane, kavurma evi??) Bakırköy'de idi bir ara değişmediyse, ne kadar fayda sağlar bilemem.

Merhabalar. Bakırköydeki Roasterymiz cafe olarak hizmet vermiyor. Fakat uğrarsanız mutlaka kahve demleyip , kahve sohbeti edebiliriz. İnstagramdan irtibata geçebilirsiniz.

Geri