4PieD
Barista
- İsim
- Erkan
Daha fazla
- İsim
- Erkan
Arkadaşlar eylül ayı boyunca İstanbul'da olacağım, özellikle yakın yerlere gidip taze kavrulmuş (7-10 gün sonrası) olan ürünleri hemen orada deneyip böylelikle biraz damak tadıma uygun kahveler yakalamayı hedefliyorum. Böyle yapmamın hedefi, kendime yakın kahveyi bulmak ve bulduktan sonra da değirmen satın almak. Zira şu an elimde değirmen olmadığından dolayı yeterli hedefi tutturamıyorum böylelikle en azından aradaki farkı net şekilde anlarım diye düşünüyorum.
Özel olarak aradığım net bir yer yok ama V60, Chemex veya diğer demleme yöntemlerini yapan yer olursa farkı net anlayabilmem mümkün olabilir veya birkaç bilgi alabilirsem benim için kardır.
Genel itibariyle, Taksim, Beşiktaş ve Kadıköy civarlarında olacağım. Sizlerin tercih ettiği yerler varsa ziyaret etmeyi çok isterim.
Özel olarak aradığım net bir yer yok ama V60, Chemex veya diğer demleme yöntemlerini yapan yer olursa farkı net anlayabilmem mümkün olabilir veya birkaç bilgi alabilirsem benim için kardır.
Genel itibariyle, Taksim, Beşiktaş ve Kadıköy civarlarında olacağım. Sizlerin tercih ettiği yerler varsa ziyaret etmeyi çok isterim.