• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul içi güzel kahve içilebilen mekanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saltahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saltahmet

Üye
İsim
Ahmet
Daha fazla  
İsim
Ahmet
Espressolab, kahve dünyası gibi bilindik yerlere oturmaktansa daha güzel kahve içebileceğimiz mekan önerilerine açığız :)
Beyoğlu, Haliç, Fatih, Kadıköy, Üsküdar gibi yerler öncelikli olabilir :)

şu ana kadar istanbul'da bir çok 3.nesil kahvecide espresso denedim, sadece teşvikiye'deki spada'nın espressosunu beğendim, diğer yerlerde bana verilen espressolar ekşimsiydi maalesef.

Espressolab, kahve dünyası gibi bilindik yerlere oturmaktansa daha güzel kahve içebileceğimiz mekan önerilerine açığız :)
Beyoğlu, Haliç, Fatih, Kadıköy, Üsküdar gibi yerler öncelikli olabilir :)
Karaköy Parsa Coffee. Instagram'dan da bakın.
Hem mekan çok hoş, hem de seçki birinci sınıf.

Bakırköy İncirli Caddesinde Juan Valdez var , kahvesi kötü de olsa mekan olarak güzel :)

• Probador Collectiva - Tophane
  • Petra - Gayrettepe
  • Montag - Moda
  • Cleancup - Kozyatağı
  • Fam - Yeldeğirmeni
  • Spada - Nişantaşı veya Suadiye The Mia içindeki
  • Urban Roastery - Kadıköy
  • Coffee Department - Balat/Nişantaşı
  • Coffenutz - Kozyatağı
  • Parsa - Beyoğlu
  • Kava - Karaköy
Üsküdar'da güzel kahveci yok maalesef :( ama kuzguncuk'da glow diye bir mekan görmüştüm belki orası güzel olabilir denemek lazım.

• Petra - Gayrettepe
  • Montag - Moda
  • Cleancup - Kozyatağı
  • Fam - Yeldeğirmeni
  • Coffenutz - Kozyatağı
  • Parsa - Beyoğlu
  • Kava - Karaköy
Üsküdar'da güzel kahveci yok maalesef :( ama kuzguncuk'da glow diye bir mekan görmüştüm belki orası güzel olabilir denemek lazım.
Çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığınız için :)

Kadıköy'de Kare Espresso Bar'a da uğramanızı tavsiye ederim. Merkezi yerlerdeki onlarca mekanın aksine servis ve çekirdek standartlarını korumaya özen gösterdiklerini düşünüyorum. Espresso bazlı sütsüz kahveleri hiç bir gidişimde mutsuz etmedi.

• Petra - Gayrettepe
  • Montag - Moda
  • Cleancup - Kozyatağı
  • Fam - Yeldeğirmeni
  • Coffenutz - Kozyatağı
  • Parsa - Beyoğlu
  • Kava - Karaköy
Güzel bir liste olmuş gerçekten 😁

Geri