Lordkumandan
Üye
- İsim
- Bilal
Daha fazla
- İsim
- Bilal
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Selamlar Arkadaşlar,
Uzun bir süredir hario ocak kettle'ını kullanıyorum fakat malumunuz sıcaklık ayarı yapmak ve sıcaklık farkına göre fincana nasıl yansıdığını deneyimlemek pek mümkün olmuyor. Ben de artık bir tane ısı ayarlı kettle almaya karar verdim. Siz hangi cihazları kullanıyorsunuz hangilerini önerirsiniz aşağıya birkaç tane benim bulduğum cihazları ekliyorum ancak her türlü öneriye de açığım.
Şimdiden Teşekkürler
Uzun bir süredir hario ocak kettle'ını kullanıyorum fakat malumunuz sıcaklık ayarı yapmak ve sıcaklık farkına göre fincana nasıl yansıdığını deneyimlemek pek mümkün olmuyor. Ben de artık bir tane ısı ayarlı kettle almaya karar verdim. Siz hangi cihazları kullanıyorsunuz hangilerini önerirsiniz aşağıya birkaç tane benim bulduğum cihazları ekliyorum ancak her türlü öneriye de açığım.
Şimdiden Teşekkürler
Konchero - Isı Ayarlı Kettle 1 Litre Siyah | KahhveCom
Konchero Isı Ayarlı Kettle 1 Litre Siyah online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com
Felicita - Isı Ayarlı Kettle 0.6 litre | KahhveCom
Felicita Isı Ayarlı Kettle 0.6 litre online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com
Konchero - Isı Ayarlı Kettle 1 Litre | KahhveCom
Konchero Isı Ayarlı Kettle 1 Litre online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com