• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İnternetten alınan çekirdek kahveler nerelerde kaç liraya öğütülür?

İsim
Caner
Daha fazla  
İsim
Caner
Ekipmanlar
Moka pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Seyhan
İnternetten alınan çekirdek kahveler nerelerde kaç liraya öğütülür?
Bütçem yok değirmene.

Ben Kolombiya’dan çekirdek kahve almıştım 8 paket. Gezmedik yer bırakmadım, hiçbir yer öğütmedi. Ben de değirmen aldım. Bir nevi nitelikli kahveye girişim oldu bu durum aslında.
Kısacası öyle bir yer bulmak çok zor ama bir taktik vereyim. Starbucks kahve paketi bulup kendi çekirdeklerinizi içine koyarsanız starbucks’ta öğütürler.

Öğütülmüş almak istemiyorsunuz gibi? Çünkü işletmeler öğütülmüş olarak ücretsiz farklı öğütümde gönderiyor

Bahsettiğiniz konu çok sıradışı bir istek açıkçası..
Sahanda dövebilirsiniz dalga geçmiyorum sizin tek seçeneğiniz bu
Almak istiyorum öğütülmüş olarak. Ama internetten (trendyol) bazı satıcılar göndermiyor öğütülmüş olarak.

Almak istiyorum öğütülmüş olarak. Ama internetten (trendyol) bazı satıcılar göndermiyor öğütülmüş olarak.
Eğer seçeneklerde veya mağazada ayrı olarak öğütülmüş seçeneği yoksa satıcı ile iletişime geçin öğütürler

Sözen el değirmeni alabilirsiniz. 250tl civarı satılıyor.

Maalesef bütçem yok. Düşünün ki 75 liraya taşev moka pot aldım.
Okay espresso civarı öğütüm gerekiyor, demekki size ve sıradan bir öğütücü bunu sağlayamaz.
Söylediğiniz gibi öğütülmüş olarak almak isterseniz,sadece öğütülmüş seçenekleri sunan yerlerden almanız kafi. İsterseniz forumda nitelikli kahveleri istenen boyuta göre öğütüp gönderen ve internette satış yapan yerleri bulmanız çok kolay.

Okay espresso civarı öğütüm gerekiyor, demekki size ve sıradan bir öğütücü bunu sağlayamaz.
Söylediğiniz gibi öğütülmüş olarak almak isterseniz,sadece öğütülmüş seçenekleri sunan yerlerden almanız kafi. İsterseniz forumda nitelikli kahveleri istenen boyuta göre öğütüp gönderen ve internette satış yapan yerleri bulmanız çok kolay.
Bir üye Coffee sapiens'in ve grizzly nin kahvesini önerdi. Onlar nasıldır? Coffee sapiens çikolatalı imiş.

İkiside gayet iyi,severek içtim ikisinide benim favorilerim Minus one coffee ve cofeeerem.
Elimde fazladan espresso ya uygun çekirdek var bitiremeyeceğim gibi isterseniz gönderebilirim kargoyu karşılaşmanız yeterli
Teşekkürler fakat alamam. Babam izin vermez.
Coffe sapiens ve grizzly nin hangi kahveleri güzel?
Bir üye evolution blende ve grizzly alaska blend önerdi.

yasin kac kardesim acaba?

surada 3 kisi birlesip bir el degirmeni yollayalim.severim bu tarz hediyeleri.belli ki arkadas kahve yapma heveslisi.hevesini kirmayalim.

yasin kac kardesim acaba?

surada 3 kisi birlesip bir el degirmeni yollayalim.severim bu tarz hediyeleri.belli ki arkadas kahve yapma heveslisi.hevesini kirmayalim.
Yok efendim gerek yok. Teşekkürler düşünceniz için. Hazır öğütülmüş alacağım. Bu hizmeti sağlıyorlarmış.

Geri