• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İngiltere'deki Kahve Kavurucuları

coffecoder35

Yeni Üye
İsim
alp
Daha fazla  
İsim
alp
Selamlar,

Ingiltere'de bulunan iyi kahve kavuruculari ile ilgili bilgisi olan ve paylasim yapmak isteyen arkadaslar olursa mutlu olurum. Ben olabildigince deneyimlerimi burada paylasmak istiyorum. Turkiye'de yasadigim donemde boxx coffe espresso blend beni asiri mutlu ediyordu fakat daha o ayarda kahve cekirdegini burada bulamadim. Tavsiyelerinize ve yol gostermenize acigim.

Tesekkurler

Merhaba,

Colonna Coffee https://colonnacoffee.com/
Assembly Coffee https://assemblycoffee.co.uk/

İkisi de birikimine güvendiğim bir büyüğümüzün tavsiyelerdir. Her ikisinden de aldığım kahvelerden memnun kaldım. Öncelik sıralamanız varsa ilk sıraya Colonna’yı alabilirsiniz. Yakalayabilirseniz çok özel çekirdekler getiriyorlar, ancak kısa sürede tükeniyor.

Deneyip memnun kalmadıklarım da Monmouth ve Omotesando.

Şimdiden afiyet olsun.

Edinburgh'da Obadiah var. Benim açık ara favorim bu, ancak diğerlerine göre pahalıdır.
Belfast'ta Lucid var. Birkaç kere denedim her seferinde çok beğendim.
Bristol'da Clifton var. Özellikle espresso çekirdekleri güzel.
Plymouth'da Origin var. Çok ilginç çekirdekler getiriyorlar. Subs. seçenekleri de gayet uygun fiyatlı. Bunların Beija Flor çekirdeği için tam bir fiyat performans ürünü.

Bunların dışında Kiss the Hippo, Machina, Hard Lines, Hundred House (Özellikle Freak&Unique serisi), Cult, Blossom ve Sweven de mutlaka denenmesi gereken diğer kavurucular.

Edinburgh'da Obadiah var. Benim açık ara favorim bu, ancak diğerlerine göre pahalıdır.
Belfast'ta Lucid var. Birkaç kere denedim her seferinde çok beğendim.
Bristol'da Clifton var. Özellikle espresso çekirdekleri güzel.
Plymouth'da Origin var. Çok ilginç çekirdekler getiriyorlar. Subs. seçenekleri de gayet uygun fiyatlı. Bunların Beija Flor çekirdeği için tam bir fiyat performans ürünü.

Bunların dışında Kiss the Hippo, Machina, Hard Lines, Hundred House (Özellikle Freak&Unique serisi), Cult, Blossom ve Sweven de mutlaka denenmesi gereken diğer kavurucular.
Onur bey Ocak ayı sonu Edinburghde 1-2 günüm olacak. varsa orası için tüm l,istenizi tavsiye olarak alabilirim :)

Google mapste bir edinburgh coffee places listem var onu atarım size. 17 Ocak'ta döneceğim şehre, zamanınız olursa bir kahve de içebiliriz.
çok sevinirim :)
ağır misafirlerim olacak ama yanlarından kaçma imkanım olursa seve seve. forumdan bir arkadaşı o kadar mesafede bulmuş olmak ayrı bir güzellik olur.

The Gentleman Baristas Londra'da ufak bir chain. Kavrumları başarılı, farklı profillerde serileri mevcut. Filtrede özellikle Propeller serisi benim damak tadıma uyuyor.

Roundhill Roastery
Machina
The Gentlemen Baristas
Clifton
Yallah Coffee
Square Mile
Workshop
Scarlet
Colonna
Horsham Coffee
Plot Roasting
Obadiah
Monmouth
Sumo (Dublin)
Origin coffee
Kiss the hippo
Ozone
Bunlar ilk aklıma gelenler, tamamını deneme şansım oldu. Aklıma gelmeyen birçok marka daha vardır eminim.

Roundhill Roastery
Machina
The Gentlemen Baristas
Clifton
Yallah Coffee
Square Mile
Workshop
Scarlet
Colonna
Horsham Coffee
Plot Roasting
Obadiah
Monmouth
Sumo (Dublin)
Origin coffee
Kiss the hippo
Ozone
Bunlar ilk aklıma gelenler, tamamını deneme şansım oldu. Aklıma gelmeyen birçok marka daha vardır eminim.
Colonna ve Yallah Coffee'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu firmalardan ne aldıysam mest oldum.

Elimde Gentlemen Baristas'tan alınmış 2 adet 1'er kiloluk (filtre için öğütülmüş) mart ayında kavrulmuş kahve var. Bu kahveleri isteyen olursa başka kahvelerle takas etmek istiyorum. Kahveler Boater ve Tophat. Fotoğraflarını da ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_4064.jpeg
    IMG_4064.jpeg
    49.4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4063.jpeg
    IMG_4063.jpeg
    48.6 KB · Görüntüleme: 32
Geçen ay Londrada birçok kahvesini denediğim Hermanos Colombian Coffee Roasters a mutlaka bir şans vermenizi öneririm .
Bir de Roasting Plant Coffee diye biryere girdim . 7-8 çeşit kahvesi vardı ve her birinden minimum 20 gr alabiliyorsunuz . Daha demleme fırsatım olmadı ama 20gr lık deneme paketleri olması hoşuma gitti.

Edit: yazım yanlışı

Son düzenleme:
Selamlar herkese,

Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa Londra’da olacağım. Gitmişken hem güzel eşlikçilerle nitelikli kahve içebileceğim hem de dönerken yanımda getirmek için taze kavrulmuş çekirdek alabileceğim mekan önerileri yaparsanız sevinirim.

Tavsiye için çok teşekkürler! Special Guests aslında listemin kıyısındaydı ama bu vurgudan sonra kesinleşmiş oldu. Özellikle seçkilerindeki nadir varyeteler çok ilgimi çekiyor.

Geri