• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Immersion yöntemler hakkında, aeropress vs hario immersion

yetanotheruser

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Merhaba böyle bir konu bulamadığım için açmak istedim, elimde demleme ekipmanı olarak v60, melitta benzeri ekipman ve ucuz bir French press mevcut, hem temizliğinin zorluğu hem de "çamur" tadından dolayı az kullansam da French pressde yaptığım kahveler de epey farklı aromalar aldığım oluyordu, ben de en azından kahvenin alt tarafını kağıt filtreden geçirmeye başladım gayet güzel fincanlar elde edebiliyorum ama buna benzer ve daha kolay şekilde demleme yapabileceğim ekipman almayı düşünüyorum,

Kullananlardan immersion dripper ve aeropress yada farklı ekipmanlar hakkında yorumlarını almak isterim

Not : Benim özelimde taşınabilirlik çok önemli değil

Hario Switch Dripper için çok güzel deniliyor hem percolation hem immersion demleme için müsait bir ekipman üstelik V60 kısmı cam fakat elinizde halihazırda percolation için V60 olduğundan dolayı reçete aralığınızı genişletmek için ben Aeropress tavsiye ederim.

hem hario immersion hemde aeropress kullanan biri olarak önceliğim aeropress olurdu :) ama immersion dripperda gayet kullanışlı :) 👍

Merhaba böyle bir konu bulamadığım için açmak istedim, elimde demleme ekipmanı olarak v60, melitta benzeri ekipman ve ucuz bir French press mevcut, hem temizliğinin zorluğu hem de "çamur" tadından dolayı az kullansam da French pressde yaptığım kahveler de epey farklı aromalar aldığım oluyordu, ben de en azından kahvenin alt tarafını kağıt filtreden geçirmeye başladım gayet güzel fincanlar elde edebiliyorum ama buna benzer ve daha kolay şekilde demleme yapabileceğim ekipman almayı düşünüyorum,

Kullananlardan immersion dripper ve aeropress yada farklı ekipmanlar hakkında yorumlarını almak isterim

Not : Benim özelimde taşınabilirlik çok önemli değil
Clever markasını tavsiye ederim. Plastik dışında üretimleri var mı bilmiyorum, ancak ben yıllardır Clever plastik tek kişilik olan ekipmanı kullanıyorum. Seyahatlerde de ciddi anlamda pratiklik sağlıyor.

Aeropress çok güzel bir alet. Joker kart gibi her oyuna geliyor. Şu sıcak havalarda basit bir düzenekle cold drip bile yapabiliyorsunuz. Filtreler birkaç kez kullanmaya müsait olduğundan tutumlu da.

Geri