• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ilginç rüyalarınız, paylaşın ve yorumlayalım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jackjoker

Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
evet belki saçma gelecek belki garip gelecek ama gördüğünüz ilginç rüyalar için bir başlık olsun ve yorumlayalım istedim.
başlangıcı ben yapayım.
dün gördüğüm bir rüya.

çok farklı bir zaman dilimi. hangi yıl bilemiyorum. geçmiş gelecek gibi. yani halkımın yaşam tarzı ilkel gibi ama değil. taştan binalar, kaleler, surlar. halkımı koruyan da bir dragon var ama aslında hem insan görünümlü hem de dragon. bir tür sihir gibi. ve muhteşem seksi bir kadın.
bir gün başka bir dragon halkımın şehrine saldırıyor ve benim dragom ile kapışıyor. sonra onun da bir kadın olduğunu öğreniyorum ve halkımın arasına karışıyor o da.
artık iki büyük dragpn ve ikiside muhteşem görünümlü bir kadın.
bazen kadın formundalar ve yanımdalar bazen de dragon olarak şehrimin üstünde uçuyorlar.
bir de patika yol var şehrimden çıkan. orada yürürken görüyorum kendimi ve bir şehre gidiyor. şehir yıkılmış ve post apokaliptik* bir havası var. her yer yok olmuş. koca koca gökdelenler ya devrilmiş ya da çürümüş. zamanının büyük bulvarları arasında çiçekler çıkmış doğa ele geçirmiş. büyük yekeller, gökdelenler. şehir tamamen hayalet şehir. oradan anlıyorum ki gelecekteyiz çünkü bir zaman burada bir medeniyet yaşamış.
çürümüş terk edilmiş binalara giriyorum. devasa boyutta holler, büyük parklar, caddeler, köprüler. arabalar çürümüş ve doğaya karışmış. hatta bazı arabaların içinden ağaçlar çıkmış. sonra o şehirde yaşayan bazı insanlar keşfediyorum. benim halkımdan değil. eski medeniyetin tohumlarından yani aslında "gerçek insan" dediğimiz ve eski medeniyetten gelen insanların çocukları olmalı.
sonra başka insanlar görüyorum ve başka ve başka. devasa bir topluluk yaşıyor ama gizlenerek hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. benim halkım onlardan daha ileride. evet belki yaşadığımız yer eski medeniyet gibi ama teknolojik ve felsefik olarak onlardan ilerideyiz.
yanımda ki adama dönüyorum ve dragonlarımız bu şehrin üstünden uçmasın insanlar ürkmesin, ve söyle bizim gözlemcilere bu şehire girmesinler.
sonra uyanıyorum.
film gibi bir rüyaydı ama güzeldi.

post apokaliptik= olası bir büyük felaket, virüs,nükleer savaş, buz çağı gibi bir durum sonrası oluşan yıkım ve o yıkım sonrası ölmüş dünya.

7420c150f855c2b0d628ae042959f0f3.jpg

istock_000059142020_medium_wide-2f1ead15ae66b53f586bf9601bb71346f99790ce-s800-c85.jpg

Rüyalarımda hep kabus görürüm. Huzurlu rüyalarım bir elin parmağını geçmez. Çocukken korkardım ama kabus artık normal oldu bende :)
Sadece hiç unutamadığım bir rüya var üstünden 25 yıl geçmiş dün gibi gözümün önünde.

İlkokul 2'de, sınıfta ders işleniyor cam kenarında oturuyorum. Aşağı bakıyorum üç tane büyük kutu ve her kutudan çıkan kanlar içinde ölmüş insan kafası. Biri yukarı aşağı, biri sağa sola sallanıyor biri de sabit duruyor. Aşağı inip yaklaşıyorum, hareketleri daha da hızlanıyor. Gözgöze gelince uyanıyorum. Sonra ertesi gün okula gittiğimde okul müdürü odasında kalp krizi geçirdi ve öldü.
Tesadüfen böyle bir şey denk geldiği için sanırım unutamadığım bir rüya oldu.

Hocam bir ara ben de çok kabus görürdüm namaz abdesti alıp öyle yatmamı tavsiye ettiler. Size de tavsiye ederim. Baya işe yarıyor. Ne kabus ne kötü rüya görüyorum artık.
Aslında inançlı biri değilim :) Zaten değişik bir tesadüf olduğu için yazdım. Rüyalarımız da tamamen bilinçaltı. Çok fazla korku, fantastik öğeli filmler izlerim; Bu aralar mesela coronadan dolayı arkadaşlarım ölüyor rüyalarımda.
Ama sizde işe yaradıysa ne mutlu.

Birkaç ay önce gördüğüm rüyayı paylaşayım:

Rüyamda Hollanda'dayım. (Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım bu arada.) Yolda yürüyorum. İlk defa yurt dışına çıkmanın tuhaflığı var içimde.

Solda bir billboardda Tesla reklamı görüyorum. Önce "Vay be adamlar Tesla kullanıyor. Türkiye'de kim bilir ne zaman yaygınlaşır." diyorum. Ama ardından hemen "Tesla reklam vermiyor diye biliyordum. Reklam vermeye mi başlamış?" diye içimden geçiriyorum.

Daha sonra birkaç binimlik bir toplu ulaşım kartı alıyorum. Kartta ilginç olan şey ise 3 farklı para birimi ile ödenebiliyor olması: TL, Euro ve bilmediğim bir para birimi daha. "Azınlık Türkleri düşünüp TL ile ödeme getirmişler." diye yine bir vay be çekiyorum. Ardından fiyatlardaki tutarsızlık gözüme çarpıyor:
-2,5 euro
-9,5 TL

2,5 euro 9,5 liradan çok daha fazla ediyor. Fiyatlar yakın olması gerekmez miydi diye yine bir şüpheye düşüyorum.

Sonra yürümeye devam ederken bir inşaata rastlıyorum. Yaş betona Türkçe bir küfür yazılmış olduğunu görüyorum.

Bu kadar saçmalık da olmaz derken uyanıyorum.

Bugün rüyamda öğütücünün kapatma düğmesine bastığımda durmadı. Motor takılıp takılıp tekrar öğütmeye devam etti. Hopperdaki kahvenin yarısını öğüttükten sonra nihayet durdu. Çıkan öğütüm ise aşırı kalın. Çekirdeği yarıya kesip bırakmış resmen.

Benim yorumuma göre rüyanın anlamı "el değirmenine geç"

Eskiden çok rüya görür hepsini hatırlardım. Şimdi az görüp neredeyse hiçbirini hatırlamıyorum. Evet yaş 23 yolun yarısı derler, yaşlandık.

Melatonin çok rüya gördürüyormuş bi gece atsam bi tane aslında belki bi aksiyon olur. Aksiyon olur umarım çünkü en son rüyamda kalita ve immersion dripperlarını gördüm. Böyle rüya mı olur?

Özellikle bazı rüyaları anlatmayın derler tekrar o rüyaları görmezsin diye söyleniyor.%💯 haksız olduklarını söyleyemem.yalnız şu kadarını söyleyeyim bu güne kadar kim rüya hakkında ileri derecede bilgili olduğu aktarmaya çalışsada beni yeterince ikna edemedi.bence anlatılanlarda hep bir şeyler yetersiz ve eksikti.kendimin ve başkalarının anlatılan rüyalarından yola çıkarak bu kanıya vardığını söyleyebilirim.

Geri