• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İkinci El Faydalı İlanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Bugün letgoda gezinirken gördüğüm bir ilan satıcı ile bir alakam yok cihazın durumunu bilmiyorum almayı düşünen kişinin sorumluluğunda herşey.

Beko 800 tl

Bir süredir benim de böyle bir başlık açmak aklımdaydı, ara ara letgoda gezinir "beko espresso", "gaggia", "rancilio", "simonelli"...vb kelimeleri aratır dururum.
Çok güzel bir konu olmuş tebrik ederim.
Bir kaç ilan ile ben de katkıda bulunmak isterim;

Beko + Sözen 800 TL

NOT: Letgo ile alışveriş bazen tehlikeli olabiliyor. Bir defasında benden ısrarla kapora isteyen biri tarafından dolandırılmaya çalışılmıştım. Ürünü görmeden kimseye kapora...vb para yollamamak gerekir. Yukarıdaki ilanda resimler ekran görüntüsü olduğu için ilandan tam emin olamadım ama yine de paylaşmak istedim.

Gaggia MDF 89 700 TL
(çok iyi bir değirmen olmasa da bütçeye göre düşünülebilir)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bugün letgoda gezinirken gördüğüm bir ilan satıcı ile bir alakam yok cihazın durumunu bilmiyorum almayı düşünen kişinin sorumluluğunda herşey.

Beko 800 tl

Sanırım forumdan biraz ilgi gördü ve fiyatı yükseltti :)

Bu arada Letgo'yu gram sevmiyorum. O kadar çok ölücü ve dolandırıcı insanlar dolaşıyor ki içinde sinir oluyorum bazen. Tabi iyi ticaret yapanları ayrı keseye koyuyorum onlara lafım yok. Dolap uygulaması bu konuda çok güzeldi ama orası da letgo'ya benzedi.

Sanırım forumdan biraz ilgi gördü ve fiyatı yükseltti :)

Bu arada Letgo'yu gram sevmiyorum. O kadar çok ölücü ve dolandırıcı insanlar dolaşıyor ki içinde sinir oluyorum bazen. Tabi iyi ticaret yapanları ayrı keseye koyuyorum onlara lafım yok. Dolap uygulaması bu konuda çok güzeldi ama orası da letgo'ya benzedi.
Letgo hakkaten nefret biyer ama yaa. düzgün alıcı %1 ya var ya yok.
orijinali 320₺ olan bi koltuk koymuştum, 1 yıl ara ara kullanıldı ve sapasağlam. sırf yer kaplamasın, paraya dönsün 150₺ fiyat koydum. "hocam 50'ye verirsen hemen gelip alayım" yazdı biri, dedim git orjinalini al 320'ye... aklınca alıp 200'den satacak.
örneklerden sadece biri bu.

Letgo hakkaten nefret biyer ama yaa. düzgün alıcı %1 ya var ya yok.
orijinali 320₺ olan bi koltuk koymuştum, 1 yıl ara ara kullanıldı ve sapasağlam. sırf yer kaplamasın, paraya dönsün 150₺ fiyat koydum. "hocam 50'ye verirsen hemen gelip alayım" yazdı biri, dedim git orjinalini al 320'ye... aklınca alıp 200'den satacak.
örneklerden sadece biri bu.

Letgo'nun bilinen ama yazılı olmayan kuralı bir ürünü X fiyata satmak istiyorsan 2X fiyatla ilana koymalısın 😁

Sarı sayfada Ocsar II var. Aklıma takılan bu cihaz çift kazanlı mı? Uzun zamandır gözüme kestirdiğim bir ürün. Fiyatı da fena sayılmaz gibi.

Letgo'nun bilinen ama yazılı olmayan kuralı bir ürünü X fiyata satmak istiyorsan 2X fiyatla ilana koymalısın 😁
Zaten bu zihniyet yüzünden piyasaya gereğinden fazla yükseliyor, ben bile bir ürünümü satmak için, ne kadar eder acaba diye İnternet ilanlarına bakıyorum ve oradaki fiyatı emsal görüp kendi ürünüme fiyat veriyorum.

400 TL'ye 1 yıl satamadığım bir ürünü, arkadaşım "daha yüksek fiyat yaz, sorana indirim yap" dediği için 550 TL yazarak 500 TL'ye sattım. Ürün zaten 450-500 eden bir elektronik ekipmandı, sadece pazarlıkla uğraşmamak için düşük fiyat yazmıştım fakat öyle olmuyormuş :)

Sıfır Arçelik (gaggia) gezinirken gördüm ilgilenen olabilir. Beko Arçelik arayanlar için...
Modifiye gerektirir ama şu anda sıfırı da bulunmaz.

Son düzenleme:
Sıfır Arçelik (gaggia) gezinirken gördüm ilgilenen olabilir. Beko Arçelik arayanlar için...
Modifiye gerektirir ama şu anda sıfırı da bulunmaz.

Ben bu ilanı görüp yazdım. Minimum 1000₺ çekti bana. Hanımefendinin bu cihazın gaggia olduğundan haberi yokmuş. Birisi gelmiş demiş efsane müthiş bilmem ne parasını hak eder, sonra cihazı almamış. Tabi maymun açmış gözünü, yazmış 1200₺. Kim bilir kaça satıyordu.

Ben bu ilanı görüp yazdım. Minimum 1000₺ çekti bana. Hanımefendinin bu cihazın gaggia olduğundan haberi yokmuş. Birisi gelmiş demiş efsane müthiş bilmem ne parasını hak eder, sonra cihazı almamış. Tabi maymun açmış gözünü, yazmış 1200₺. Kim bilir kaça satıyordu.
O ben değilim :D

Geri