• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İkinci El Alımlarda Nelere Dikkat Etmeliyim?

darkspace

Barista
İsim
Berkay
Daha fazla  
İsim
Berkay
Arkadaşlar merhabalar, çoğumuz gibi ben de uzun süre forumu okuduktan sonra üye olmaya karar verip sizlerin arasına katılan birisiyim.

Forumdan ve sayısız kaynaktan gördüğüm kadarıyla öğütücü çok önemli, ve ben de alacağım ilk ekipmanın öğütücü olmasını istiyorum fakat malum fiyatlar ve bütçe oluşturma sıkıntısından ötürü ikinci ele yöneldim. Alacağım ürün c2 olacak, fakat ikinci el veya çinden getirilip kullanılmamış olan ürünlerde almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Şöyle şöyle bir durum varsa kesinlikle alma diyeceğiniz dikkat etmem gereken hususlar var mıdır?

Elden teslim olmadıkça zor,işe hile hurda karıştıracak olan mutlaka bir şeyler yapar. Güvenilir satıcı olmasına dikkat edin,önceki mesajlarına bakın,kefil olan var mı,ürünü nasıl kullanmış dikkat edin.

Çinden getirecekseniz de çok bir olayı yok. Satıcının orijinal Timemore gönderdiğinden emin olun,bunun için de yorumlara bakmanız yeterli.

Elden teslim olmadıkça zor,işe hile hurda karıştıracak olan mutlaka bir şeyler yapar. Güvenilir satıcı olmasına dikkat edin,önceki mesajlarına bakın,kefil olan var mı,ürünü nasıl kullanmış dikkat edin.

Çinden getirecekseniz de çok bir olayı yok. Satıcının orijinal Timemore gönderdiğinden emin olun,bunun için de yorumlara bakmanız yeterli.
İlgilendiğim bir ürün buldum başka bir forumda ve elden en azından almasam dahi kontrol etmek için anlaşırsak gitmeyi düşünüyorum. Ürünün hiç kullanılmamış ve kutusunda, çinden sipariş ettiğini söyledi. Peki elden alımda incelerken en dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

kulüp'ten alacaksanız burada uzun süredir yazan, nickinin altında "iyi bilinen üye" ifadesi yer alan ve göz aşinalığımın olduğu kişiler bana güven veriyor, açıkçası endişe duymadan ürün alabilirim. çoğu zaman kulüpten diğer kullanıcılar güvenilir satıcı gibi mesajlar atıyorlar. zaten eksiği gediği varsa satan kişi mesajda belirtiyor.

ürün satmak için hesap oluşturanlara ise, nickinin altında "yeni üye" yazıyor sizde olduğu gibi, biraz daha kuşkuyla bakıyorum ama yine de kahve ekipmanı ikinci el piysasasının da, tıpkı diğer alanlarda olduğu gibi, çok daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.

kulüp'ten alacaksanız burada uzun süredir yazan, nickinin altında "iyi bilinen üye" ifadesi yer alan ve göz aşinalığımın olduğu kişiler bana güven veriyor, açıkçası endişe duymadan ürün alabilirim. çoğu zaman kulüpten diğer kullanıcılar güvenilir satıcı gibi mesajlar atıyorlar. zaten eksiği gediği varsa satan kişi mesajda belirtiyor.

ürün satmak için hesap oluşturanlara ise, nickinin altında "yeni üye" yazıyor sizde olduğu gibi, biraz daha kuşkuyla bakıyorum ama yine de kahve ekipmanı ikinci el piysasasının da, tıpkı diğer alanlarda olduğu gibi, çok daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Aslında kaydolma sebebim biraz da buydu, herkesin birbirini tanıdığı bildiği küçük ama kahve konusunda ortak bir heyecanın olduğu bir topluluk. Ben de ekipman konusunda forumdakilerin veya genel olarak kahveye tutkuyla yaklaşanlar üzeceğini düşünmüyorum.

Geri