• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

IKEA genomsnitt bloomingde kapanma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yagiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yagiz

Yeni Üye
İsim
Yağız
Daha fazla  
İsim
Yağız
Selamlar, yakın zamanda IKEA genomsnitt isimli ürünü satın aldım.
Blooming yaparken 20 saniye sonra kapanıyor. Su koymaya devam ettiğinde anca ml'den sonra algılamaya başlıyor.
Başka tartılarda tare tuşuna 3 saniye basılınca kapanma modunu devre dışı kalıyor,
bunda öyle bi özellik yok ya da ben bulamadım. Araştırdığımda da bir sonuç elde edemedim. Sevgili kahvekülübüme yazmak istedim, belki bir cözümünü bilen vardır.
Sevgiler kahveyle kalın.

10 15 saniyede bir hafif yük yüklersen kapanmıyor. (yük: işaret parmağıyla 30 40 gramlık bastırma)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri