• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı idose DF64 Single Dose Kahve Öğütücü V4/5 Beyaz - Standart Dişli - Garanti Başlangıcı: Aralık 2023 - gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan munniey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
10700
Gelbura.com’dan alınmış olup, garantisi 1 Aralık 2023’de başlamıştır. Sadece 36g kahve öğütülmüştür. Fatura kesilecektir.

Çekirdeğinizi alıp gelip deneyebilirsiniz.

İlk çıktığında https://df64coffee.com/ ‘dan gen v1 DF64 almıştım, fakat prizi Type G yollamışlardı, adaptörsüz sorunsuz çalıştığı için bugüne kadar kullanmaya devam ettim.

Kasım ayı indirimlerinden ilk espresso makinemi aldım ve öğütücü bundle içerisinde dahildi. Birisini filtre, birisini espresso için kullanırım diye düşünüyordum ama burr alignment, seasoning ile tekrardan uğraşmak istemediğimi fark ettim. Hem bu kadar lükse gerek yok, hem de tembellikten satıyorum diyebiliriz😅

Fotoğraftaki 3D printed beyaz dosing cup holder da dahildir.

Ekli dosyalar

• IMG_0493-min.jpeg
    IMG_0493-min.jpeg
    94.7 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleme:
Geri