• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İçtiğiniz Kahve Paketlerini Saklıyor Musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dmnebbkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dmnebbkr

Barista
Selam arkadaşlar! Acaba içtiğiniz kahve paketlerini saklıyor musunuz? Ben mesela yerel değil ama yurtdışından aldığım ve çoğu aboneliklerden gelen kahve poşetlerimi hatıra olsun diye saklayarak içindede 5-6 gramlık kahve bırakıyorum.

Var mı böyle hobiniz?...

Ben başlatıyorum...
563BABBB-928B-46A8-A7FD-C5C311E687DD_1_201_a-min.jpg

Ben de saklıyorum ama 5 6 gram bıramıyorum:)

Benimki de tamamen, geri donusturen bir yer bulana kadar vicdan rahatlatmasi tadinda.. Bir ara tetrapaklardan sunta yapiyolardi, sanirim bu paketler de oyle bir seyler olabilir, biraz daha birikince kurcalayip uygun bir yere gonderecegim sanirim.. Yakarak enerji elde etme seklinde donusum yapanlar disi bir sey bilenler varsa paylasirsa harika olur :)

Beğendiğim her kahve veya paketten birer örnek saklıyorum. Başlarda hepsini saklıyordum ama çok fazla yer kaplayınca birer tane tutup gerisini atmaya başladım.

Ben de saklıyorum o kadar cok birikti ki bazen dusunduruyor abarti icmisim diyorum kendi kendime

Ben olur da mevcut kullandığım paketlere bi şey olur diye yedek olarak bulunduruyorum genelde, özellikle doku ve zip sağlamlığını beğendiklerimi. İçlerini temizleyip havalandırıyorum kullanımım bittikten sonra böylece başka kahve koyarsam herhangi bir off-koku/aroma geçişi olmuyo yeni koyduğum kahvelere. Tasarımını çok beğendiklerimi de saklıyorum genelde.

ben hiç atmadım, hepsini biriktiriyorum :)

10 yıl önce, o zamanlar bu kadar bozmamış ve ne bir tartı, ne bir ölçü, düz mantık french press'te demlememle bile her kahvesinden farklı tatlar alabildiğim starbucks'ın şu kahvesinin fiyatına baktım da, ne diyeyim yahu. eski günler geldi aklıma.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    149.7 KB · Görüntüleme: 52
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    92.8 KB · Görüntüleme: 52
Geri