Herkese selamlar. Yanlış hatırlamıyorsam 2019 yılından beri üyeliğim bulunmakta ancak aktif bir forum kullanıcısı olmadığım için mesaj yada başlığım yok. Aslında kısa bir video çekerek kendimi tanıtmak ve sizleri selamlamak gibi bir hayalim vardı ancak yeni düzenimde içerik üreticiliğine ara verdiğim için bu fikri şimdilik erteliyorum. Kendimden bahsedecek olursam;
Ben İbrahim Hakkı Sağır. Belki sosyal medyada daha önce karşınıza “çekirdekbarista” olarak çıkmış olabilirim. 2018 yılında öğrenci iken nitelikli kahve ile coffeetopia markasında part time çalışırken tanıştım. O zamanlar hayalim akademik kariyerime paralel kahve sektöründe tecrübe edinip 30 yaşıma geldiğimde hem mühendislik diplomamı hem de istediğim kahve deneyim ve tecrübesini kazanmaktı
ancak pandemi sebebi ile akademik kariyerime son verdim. (kariyer diyorum ama 4.yılına uzattığım ön lisans bölümünü 5.yılında bitirip dgs ile mühendisliğe tamamlamayı hedefliyordum. çok da istekli olmadığımı farkettim
) pandemi sonrasında ise coffeetopia nın bana katmış olduğu misyon ve vizyon ile ile kronotropta çalışmaya başladım. Kronotrop ise benim ufkumu genişleten ve aynı zamanda ilk tecrübelerimi yaşama fırsatı sunan yer oldu. şu an ise aktif olarak baristalığı bırakmış durumdayım, uzun vadede planlarım yine kahve ile ilgili ancak en azından bir sene boyunca farklı bir işte çalışmayı planlıyorum. Bu hem mental hem fiziksel olarak bana iyi geleceği gibi kahve üzerine olan projelerim için de iyi bir planlama süreci olacağını düşünüyorum. Şimdilik bu kadar
konuşmak istediğim birçok konu var ancak yazarsam çook uzun olacağı için böyle bir özetle bırakıyorum
kahve ile bağımın kopmaması, forumlardaki eksikliğimi giderebilmek ve sizlerin deneyim ve tecrübelerine paydaş olabilmek adına ilk adımı bu şekilde atmış olmak istiyorum. Yazının başlığını atarken gerçekten heyecanlıydım, sonlara doğru alıştım 
sevgi ve saygı ile, herkese selamlar
dipnot; sektörde ve sosyal medyada bazı tanışlarımın burada olduklarını biliyorum, onlara ayrıca selamlar
Ben İbrahim Hakkı Sağır. Belki sosyal medyada daha önce karşınıza “çekirdekbarista” olarak çıkmış olabilirim. 2018 yılında öğrenci iken nitelikli kahve ile coffeetopia markasında part time çalışırken tanıştım. O zamanlar hayalim akademik kariyerime paralel kahve sektöründe tecrübe edinip 30 yaşıma geldiğimde hem mühendislik diplomamı hem de istediğim kahve deneyim ve tecrübesini kazanmaktı

konuşmak istediğim birçok konu var ancak yazarsam çook uzun olacağı için böyle bir özetle bırakıyorum

sevgi ve saygı ile, herkese selamlar

dipnot; sektörde ve sosyal medyada bazı tanışlarımın burada olduklarını biliyorum, onlara ayrıca selamlar