• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hyundai su arıtma?

programmer

Üye
İsim
Ümit
Daha fazla  
İsim
Ümit
Değirmen
Delonghi KG49, Sözen tip
Ekipmanlar
Sifon, moka, french press
Beni Hyundai su arıtma şirketinden aradılar. 1 aylı ücretsiz deneme su aritmac ihazi takabileceklerini söylediler. Peşin 1600 TL. Kredi kartına 12 ay taksit1700 kusur dediler. Bu arıtma cihazını kullanan var mı? Önerir misiniz?

Biz evde kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Ankara'da iseniz size telefon da paylaşabilirim. Çok ilgili bir teknik servisimiz var. Yeni montaj da yapıyor.

Selamlar,

Merhaba şu an benim kullandığım versiyon sitelerinde mevcut değil (hnd-35 muadili bir üründü) ancak benim kullandığım versiyonun çıkışındaki mineralizasyon çok zayıftı, ne içmek için ne de kahve yapımında hiç verim alamadım. Güncel modeli kullanan kahve severden atık su miktarını ve çıkıştaki tds değerlerini öğrenmenizi tavsiye ederim.

Atık su miktarını fatura dışında ölçemiyorum. Biz bağlatmadan önceye göre bazen 1 m3 bazen 0 m3 farklı para ödüyoruz. Yani yaklaşık 500 lt gibi bir su tüketim artışımız var.

Daha öncesinde çaya, kahveye, kaynatmaya da musluk suyu kullanmadığımız içtiğimiz ve atık bir arada yaklaşık 500 lt arttı diyebilirim.

Ancak şişe su olarak 300 ltye yakın su tüketiyorduk diyebilirim.

Selamlar,

Ppm değeri kaç olmalı arıtma İn bir çok arıtmacı 0 17 ppm takıyor

Geri