Bu yazıyı Instagram hesabımda paylaştım, nedense çok da yeni olmayan bu konuyu tekrar gündeme getirmek isterim.
Tim Wendelboe seneler önce bahsetmiş:
Mignon Specialita’sına el değirmeni modu yapanlar olmuş:
Öğütüm analizi programından sonuçlara bakılırsa verim %80’den %92 civarına çıkıyor.
Versalab değirmenleri önceden bunu düşünmüş:
James Hoffmann konuya müdahil olmuş:
El değirmeni kullanmayıp elektrikli değirmen kullananlar da yapabilir! Tom Jagiello azar azar yedirmenin aşamalı öğütüm gibi sonuç verdiğini, sonuç olarak daha homojen bir öğütüm sağladığını iletti!
Tim Wendelboe seneler önce bahsetmiş:
Mignon Specialita’sına el değirmeni modu yapanlar olmuş:
Öğütüm analizi programından sonuçlara bakılırsa verim %80’den %92 civarına çıkıyor.
Versalab değirmenleri önceden bunu düşünmüş:
James Hoffmann konuya müdahil olmuş:
El değirmeni kullanmayıp elektrikli değirmen kullananlar da yapabilir! Tom Jagiello azar azar yedirmenin aşamalı öğütüm gibi sonuç verdiğini, sonuç olarak daha homojen bir öğütüm sağladığını iletti!
Son düzenleme: