mentalfeed
Barista
- İsim
- Hurşit
Daha fazla
- İsim
- Hurşit
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Kayseri
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Develi
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- TALAS
Dayanamadım yakıştırdım 
Bence bir hobiyi, zevki icra ederken tamamen para üzerine kurulu olması hep canımı sıkmıştır. Detailing hobimi icra ederkende hep DIY akımına uymuşumdur.
Bu minvalde bakarak kendime daha adını geçenlerde öğrendiğim malzeme olan: WDT ye benzer bişi yaptım.
Çalışma mantığı olarak sepet içinde asimetrik çizgiler oluşturarak, kahve elektriklenmesinin ve kendi yağının oluşturabileceği topakları kırmak. Tarım aleti olsa adı kültivatör olurdu yada tırmık
Gözüme çocuğun oyuncağını kestirdim 59.1 mm geldi ve hemen ortadan ikiye kestim

Sabah sabah talaş iyidir, ama hanım görmeden
Asimetrik noktalarıda kumpasla ölçerek 4 köşeye dağıttım

İlk denemeyi yapalım

İğneleri 15 numara 5cm boncuk iğnesi aldım ama miktar yetmeyince normal toplu iğneden de koydum bir iki tane

Dizilim ve boy sırasını yaptıktan sonra fazlalıklarını kesip çukur kısıma bastım sıcak silikonu

Bence bir hobiyi, zevki icra ederken tamamen para üzerine kurulu olması hep canımı sıkmıştır. Detailing hobimi icra ederkende hep DIY akımına uymuşumdur.
Bu minvalde bakarak kendime daha adını geçenlerde öğrendiğim malzeme olan: WDT ye benzer bişi yaptım.
Çalışma mantığı olarak sepet içinde asimetrik çizgiler oluşturarak, kahve elektriklenmesinin ve kendi yağının oluşturabileceği topakları kırmak. Tarım aleti olsa adı kültivatör olurdu yada tırmık

Gözüme çocuğun oyuncağını kestirdim 59.1 mm geldi ve hemen ortadan ikiye kestim

Sabah sabah talaş iyidir, ama hanım görmeden

Asimetrik noktalarıda kumpasla ölçerek 4 köşeye dağıttım

İlk denemeyi yapalım

İğneleri 15 numara 5cm boncuk iğnesi aldım ama miktar yetmeyince normal toplu iğneden de koydum bir iki tane

Dizilim ve boy sırasını yaptıktan sonra fazlalıklarını kesip çukur kısıma bastım sıcak silikonu