• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

homebarista espresso malzemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ercan

Üye
İsim
Ercan
Daha fazla  
İsim
Ercan
Espresso Makinesi
sage duo temp pro
Değirmen
sage bes810
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
ankara keçiören incirli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
ankara keçiören incirli
arkadaşlar herkese merhaba

Evimde sage bes810 duo temp pro espreeso makinesi ve sage scg600 kahve değirmeni mevcut 54mm
Espressoyu gayet güzel yapıp içebiliyorum
Ama ben daha çok hobi olarak yaptığım için aksesuar olarak eksiğim var ve türkiye de bulamıyorum
Yada çok ama çok pahalı geliyor bana
Özellikle kahve değirmen hunisi,dozaj kabı,düzleştirici tamper iki taraflı olanda olur,bu tarz ürünleri türkiye de bulamıyorum 54mm olacak şekilde
Bu tür malzemeleri nerden alabileceğimi yada özel olarak yapan bir yer var mı?,
Yada sipariş verebileceğim bir site ya bir mekan?
Yada yurtdışından en güvenilir bildiğiniz bir site var mı alabileceğim?
Yada kullanıp 2.el olarak bana vermek isteyen olursa da çok mutlu olurum?

bu konuda yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden çok teşekkür ederim.

Selam, aynı makine bende de var, bear baristadan düzleştirici ve temper aldım, diğerlerini 3d printer da yazdırdım

bear baristada sageye uygun var mı peki ?

54mm desek yeterli oluyor mu siz nasıl yaptırdınız rica etsem söyler misiniz ?
bir de 3d printer kendiniz mi yazdırdınız

arkadaşlar herkese merhaba

Evimde sage bes810 duo temp pro espreeso makinesi ve sage scg600 kahve değirmeni mevcut 54mm
Espressoyu gayet güzel yapıp içebiliyorum
Ama ben daha çok hobi olarak yaptığım için aksesuar olarak eksiğim var ve türkiye de bulamıyorum
Yada çok ama çok pahalı geliyor bana
Özellikle kahve değirmen hunisi,dozaj kabı,düzleştirici tamper iki taraflı olanda olur,bu tarz ürünleri türkiye de bulamıyorum 54mm olacak şekilde
Bu tür malzemeleri nerden alabileceğimi yada özel olarak yapan bir yer var mı?,
Yada sipariş verebileceğim bir site ya bir mekan?
Yada yurtdışından en güvenilir bildiğiniz bir site var mı alabileceğim?
Yada kullanıp 2.el olarak bana vermek isteyen olursa da çok mutlu olurum?

bu konuda yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden çok teşekkür ederim.
2 ay önce amazon.tr üzerinde çift taraflı leveler(düzleştirici tamper) ve dozaj hunisi aldım. 54 mm sage makinem için. Fiyatları “piyasaya göre” oldukça makuldü. Hollanda üzerinden geldiler. Vergi vb amazon hallettiği için ve sipariş sırasında ödendiği için çok rahat bir alışveriş oldu. Süprizle karşılaşılmıyor. İki ürünün markası da Neouza. Güncel fiyatları kontrol edersiniz, ben amazonun indirim dönemine denk getirmiştim. Tamp istasyonu var sırada. 3D printle halledeceğim onu.

anladım hemen bakacağım teşekkür ediyorum

Geri