Sipariş numarasını yazıp kavurucuyu etiketliyenler xd, belki ufak birr hediye, bir sürpriz, birşeyler.Seçenekler nokta atışı, bravo
Bu aralar favorim dükkana gelsem alabilir miyimciler. Net. Yalnız sipariş numarası yazanları da bi yere sıkıştırsanız süper olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 11532
Kavurucu bakıp "ee napim" demiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.Sipariş numarasını yazıp kavurucuyu etiketliyenler xd, belki ufak birr hediye, bir sürpriz, birşeyler.
Ankette yokum ama işte bu ben. Güzel kahve demleyince heyecanlanıyorum heyecanımı anında paylaşıyorumİlk denemeden sonra hemen heyecanla tarifini paylaşanlar, bari biraz daha demleseydin mübarek
Sorması ayıp siz TÖRKİŞ SPEŞİILTİ olabilir misiniz acaba?
Sorması ayıp siz TÖRKİŞ SPEŞİILTİ olabilir misiniz acaba?
Boş vakit olursa ciddi ciddi oturup kelime çaprazliyacağım, merak ediyor insanSorması ayıp siz TÖRKİŞ SPEŞİILTİ olabilir misiniz acaba?
You only need to check yarısı türkçe yarısı ingilizce cümleler.Boş vakit olursa ciddi ciddi oturup kelime çaprazliyacağım, merak ediyor insanHer neyse kendileri görüyorsa diye söylüyorum, memeler güzel böyle devam
![]()
Kardeşim o kahveyi yanlış suylan demliyorsun.Favorim sucular suyu kahveden fazla seviyolar gibi gelmeye başladı bana