• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hobilerim dağcılık, fotoğrafçılık (ilk mesaj benden olsun)

M

mimds

Guest
Ağustos 2019'da Adana'dan Istanbul'a taşınıncaya kadar halen orada faaliyet göstermekte olan bir doğa sporları kulübünün başkanlığını yürütüyordum ve fakat burada henüz o kulvara giremedik... Neler yapıyorduk, günübirlik yuruyuslerden birkaç günlük kamplı yüksek irtifa ekspedisyonlarina, örneğin Aladağlar Transı, Likya ve St Paul Yolları, Kaçkar ve Kapadokya Transları gibi, bisiklet turlarından, bir dönem başlangıç seviyesinde ipli kaya ve duvar tırmanışlarından, kano ve küreke kadar epey birseye el attik... Ayrıca epeydir pek çekmesem de fotoğraf, özellikle de doğa fotoğrafçılığı sevdiğim bir uğraşıdır... Haricen kendi çapımda iyi bir müziksever, daha geniş anlamda sanatseverim... vakit bulabildiğim ölçüde tabii... ama son 5-6 ay, hatta 1 yıldır hayat kartlarını yeniden kardi ve şimdi burada, buraya göre yeni bir düzen kurmaya çalışıyoruz... bu arada yaş 52, meslek mimar... ve tabii her zaman var olmuş olan ama özellikle son 4-5 aydır yeni yeni bu kulvara geçmiş olduğum yeni uğraşı, kahve 😎👍

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hobim elektro gitar çalmak(blues,surf,classic rock) Kitap okumak ve küçük hikayeler yazmak.

Sanırım bu hobiler nedeniyle fazla sosyal biri değilim ama bundan şikayetçi olduğum söylenmez.

hobim üniversite zamanından beri elimden düşürmediğim fotoğraf makinem ve ormanlar.
trakel.org üyesi olarak Türkiye içinde ki kelebekleri gözlemliyorum ve fotoğraflıyorum.
pandemiden dolayı epey aksattığım bu hobiyi fırsat bulduğumca devam ettiriyorum. web sitem imzamda bulunmakta.
bunun dışında gurushots da guru olarak bugün uluslararası fotoğraf yarışmam başlıyor.
linkini aşağı bırakıyorum. bu benim 4. yarışmam.
daha önce ki yarışmama sponsorlar da destek oluyordu.

daha önce ki yarışmalarım,
https://gurushots.com/challenge/make-me-a-winner/details (https://www.on1.com/ ) sponsoru ödülü vardı hatta.

Geri