Gördüm evet, harika
Ooo, bahriyeli kardeşimiz de gelmiş.
O ilk forum günlerinde bahriye mektebindeydin diye kalmış aklımda.
Noodrac da o zamanlar genç bir tıbbiyeliydi, şimdi uzman doktor oldu. Zaman ne çabuk geçmiş, yaşlanmışız.
ssdenizci hoşgeldin foruma. benim yine bu dönem biraz işler yoğun, forumda göz gezdirip, fırsat ve enerji buldukça yazabiliyorum ancak. ama yakında gerçek bir reunion yaparız bir mekanda.
Saolun hocam. Sizi de burda görmek çok güzel. Coffetopia'lar harika olmuş. Kadıköydekine gidiyoruz arada. Çok kalabalık oluyor.ssdenizci hoşgeldin foruma. benim yine bu dönem biraz işler yoğun, forumda göz gezdirip, fırsat ve enerji buldukça yazabiliyorum ancak. ama yakında gerçek bir reunion yaparız bir mekanda.
Kahvedelisini foruma katılmasını sağlarsak tam olacak.![]()
Foruma üye değiller, bende iletişim bilgileri olmadığı için ve samimiyetim olmadığı için haber veremedimSaolun hocam. Sizi de burda görmek çok güzel. Coffetopia'lar harika olmuş. Kadıköydekine gidiyoruz arada. Çok kalabalık oluyor.
Oturacak yer bulmak gerçekten mesele.
Kesinlikle. Bir türlü ikna edemedik yıllardır geri dönüşe
Emre Tolan, Özkan Yetik, Engin Kaşal, Ateş Samatlıoğlu falan burda mı, değilseler, haber verebilirim aslında.