• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hermod Coffee Works

barista_atahan

Barista
İsim
atahan
Daha fazla  
İsim
atahan
Hermod Coffee Works
Benim için her zaman bir proje markası olarak kullandığım Hermod Coffee Works tekrar yeni bir proje ile aktif hale getiriyorum. En başından beri ulaşılabilirliğe önem veriyorum. Bu projede de bunu hedefliyorum. Bu proje altında beni heyecanlandıran şeylerden birisi herkesin yakından tanıdığı @coffeehunterin ürünlerinin Türkiye satışını yapacak olmak. Ulaşılabilirlik açısından aynı perspektiften bakıyoruz. Daha çok insana ulaşmak ve daha çok bilgiye ulaşmak bu projedeki hedefim. Türkiye’de yapılmayan cupping seti projesini de Hermod Coffee Works ile yapacağım. Hem kariyer yapan baristalara hem de ev baristalarına deneyim ve tecrübe sunmak için farklı kahveleri sadece cupping protokolüne uygun şekilde kavuracak ve sadece bir cupping için uygun miktarda vakumlu bir şekilde kahveler hazırlanacak. Setin içinde kahve, cupping kasesi ve cupping kaşığı mevcut olacak. Kahvelere dair hiç bir bilgi bulunmıyacak. Kör tadım yapılacak ve haftada 1 gün online olarak bu set için cupping etkinliği düzenlenecek.Etkinlikten sonra kahvelerin bilgileri verilecek. Ekipman ihtiyacı olmayanlar için sadece kahvelerde satışta olacak. Bu kahvelerin içinde Türkiye piyasasında olmayan yarışma düzeyinde kahveler de olacak. Ücretlendirmeler ticari amaçla değil tamamiyle herkesin ulaşabilmesi ve deneyimleyebilmesi özelinde yapılacak. Amacım daha öncede dediğim gibi ulaşılabilirlik ve deneyim paylaşma. Bu proje hiç bir şekilde rekabet ortamı yaratmak veya ticari kar amacı gütmek için yapılmıyordur. Şu an da kitap ve diğer ekipmanlar satışta fakat cupping seti önümde bir yarışma olduğu için yarışmadan sonra başlayacaktır.
Hermod Coffee Works Shop

Hermod Coffee Works
Benim için her zaman bir proje markası olarak kullandığım Hermod Coffee Works tekrar yeni bir proje ile aktif hale getiriyorum. En başından beri ulaşılabilirliğe önem veriyorum. Bu projede de bunu hedefliyorum. Bu proje altında beni heyecanlandıran şeylerden birisi herkesin yakından tanıdığı @coffeehunterin ürünlerinin Türkiye satışını yapacak olmak. Ulaşılabilirlik açısından aynı perspektiften bakıyoruz. Daha çok insana ulaşmak ve daha çok bilgiye ulaşmak bu projedeki hedefim. Türkiye’de yapılmayan cupping seti projesini de Hermod Coffee Works ile yapacağım. Hem kariyer yapan baristalara hem de ev baristalarına deneyim ve tecrübe sunmak için farklı kahveleri sadece cupping protokolüne uygun şekilde kavuracak ve sadece bir cupping için uygun miktarda vakumlu bir şekilde kahveler hazırlanacak. Setin içinde kahve, cupping kasesi ve cupping kaşığı mevcut olacak. Kahvelere dair hiç bir bilgi bulunmıyacak. Kör tadım yapılacak ve haftada 1 gün online olarak bu set için cupping etkinliği düzenlenecek.Etkinlikten sonra kahvelerin bilgileri verilecek. Ekipman ihtiyacı olmayanlar için sadece kahvelerde satışta olacak. Bu kahvelerin içinde Türkiye piyasasında olmayan yarışma düzeyinde kahveler de olacak. Ücretlendirmeler ticari amaçla değil tamamiyle herkesin ulaşabilmesi ve deneyimleyebilmesi özelinde yapılacak. Amacım daha öncede dediğim gibi ulaşılabilirlik ve deneyim paylaşma. Bu proje hiç bir şekilde rekabet ortamı yaratmak veya ticari kar amacı gütmek için yapılmıyordur. Şu an da kitap ve diğer ekipmanlar satışta fakat cupping seti önümde bir yarışma olduğu için yarışmadan sonra başlayacaktır.
Hermod Coffee Works Shop
Hayırlı olsun Atahan Bey setler merakla bekliyoruz 😋😃

Hayırlı olsun da şöyle bir göz gezdirdim, WDT ekipmanı dikkatimi çekti. Aliexpress'te bu şekilde ahşap görünümlü 5-6 iğneli aynı veya çok benzer WDT ekipmanı kargo vergi dahil 120 liraya alınabiliyorken sizde kargo dahil 610 liraya geliyor.

Amacınızın ulaşılabilirlik olduğunu söylediğiniz için buna dikkat çekmek istedim.

Hayırlı olsun da şöyle bir göz gezdirdim, WDT ekipmanı dikkatimi çekti. Aliexpress'te bu şekilde ahşap görünümlü 5-6 iğneli aynı veya çok benzer WDT ekipmanı kargo vergi dahil 120 liraya alınabiliyorken sizde kargo dahil 610 liraya geliyor.

Amacınızın ulaşılabilirlik olduğunu söylediğiniz için buna dikkat çekmek istedim.

Teşekkür ederim öncelikle :) Ulaşılabilirlik bir ürünün ucuz olması anlamına gelmiyor. Ürünün kalitesine bağlı olarak fiyat belirleniyor. Bu ürünlerin hepsi Jonathan Vaz Matias tasarımı ve üretimi. Doğal olarak yurt dışından kur üzerinden üretiliyor, geliyor ve fabrikada seri üretimi olan ürünler değil. Yani burada aldığınız ürünün fiyatını belirlerken kalitesini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ben tamamen aracıyım. Tabikide aliexpresten 120 tl yede bu ürünü alabiliirsiniz hatta 3D printer ile kendinizde yapabilirsiniz. Buradaki aldığınız şey kalite ve işlevsellik.

Teşekkür ederim öncelikle :) Ulaşılabilirlik bir ürünün ucuz olması anlamına gelmiyor. Ürünün kalitesine bağlı olarak fiyat belirleniyor. Bu ürünlerin hepsi Jonathan Vaz Matias tasarımı ve üretimi. Doğal olarak yurt dışından kur üzerinden üretiliyor, geliyor ve fabrikada seri üretimi olan ürünler değil. Yani burada aldığınız ürünün fiyatını belirlerken kalitesini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ben tamamen aracıyım. Tabikide aliexpresten 120 tl yede bu ürünü alabiliirsiniz hatta 3D printer ile kendinizde yapabilirsiniz. Buradaki aldığınız şey kalite ve işlevsellik.
Haklısınız, ulaşılabilirliği sadece fiyat ile sınırlamamam gerekirdi. 3D Printer ile yapıp ucuza satan arkadaşlar var ama ben o ürünlerle değil de malum çin sitesindeki sizin sattığınız wdt ile tamamen aynı diyebileceğim ürünle kıyaslamıştım.

Cupping etkinliklerinizi takip etmeye çalışacağım :)

Haklısınız, ulaşılabilirliği sadece fiyat ile sınırlamamam gerekirdi. 3D Printer ile yapıp ucuza satan arkadaşlar var ama ben o ürünlerle değil de malum çin sitesindeki sizin sattığınız wdt ile tamamen aynı diyebileceğim ürünle kıyaslamıştım.

Cupping etkinliklerinizi takip etmeye çalışacağım :)
Dediğim gibi aynı olduğunu düşünüyorsanız bencede oradan alın :)

Cupping setleri yarışmadan sonra satışa çıkacak hemen

Merhaba
Yarışmada kullandığım Panama Café Don Benjie çiftliğine ait kahvem sınırlı sayıda satışta.
Bu özel kahveyi aslında demleme yarışması için satın almıştık. Fakat Barista yarışmasında bana çok güzel tecrübeler kattı.
Bu kahveyi sizlerin de denemesini istiyorum o yüzden sınırlı sayıda satışa çıkardım. 14x50 gr stoklu ve devamı olmayacak bu hasatın.
Siteye de girip detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ufak bir bilgi veriyim kahve hakkında:
Panama Café Don Benjie Geisha Gün kurusu Karbonik Maserasyon
Bölge: Bajo Mono
Yükseklik (metre) :1400-1550
İşlem: Gün Kurusu Karbonik Maserasyon
Hasat:2022
Üretici: Stefan Müller
Hasat: Ocak-Mart
SCA PUANI:90

Don Benjie çiftliği gerçekten benim için özel bir yer teşkil ediyor. Stefan gerçekten çok özel bir çiftçi ve bir çok Best Of Panama ödüllerine sahipler.
Wayta Coffee işbirliği ile bu kahveyi sizlere sunabiliyorum. Önümüzdeki günlerde bu çiftliği ülkemizde bolca duyacağız aslında. Farklı bir deneyim isterseniz kahveye sitemizden ulaşabilirsiniz😇

Hermod Coffee Works Shop

Merhaba 😊
Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım ☺️
Kahvenin değerlendrilmesiyle ilgi son kullanıcılar, baristalar ve biz kavurucular kahveyi değerlendiriken nelere dikkat ediyoruz? Bu yazı bilimsel olgulardan değil daha çok gözlemlediğim durumlar üzerinden yazdığım fikirlerden oluşuyor.
Göz atmak isterseniz aşağıya linki bırakıyorum.
Kahveyi Neden Sorgulamalıyız?

Kahve fazla güzel oldu hermod magic water kullandım kokusu floral ve çok hoştu limonotu notasını ilk defa bu kadar güzel ve net alıyorum , coffexdeki rwanda kahvesi de çok hoştu.

Ekli dosyalar

• IMG_8447.jpeg
    IMG_8447.jpeg
    179.3 KB · Görüntüleme: 40
Afiyet olsun :)
La Dinastia 2025 Türkiye şampiyonasında kullandığım kahvelerden birisi. Yarışma serisi kahvelerinde parametre riskini azaltmak için daha önce yaptığım gibi kahveye uygun profilli bir su ile servis etmeyi amaçlıyorum. Çünkü deneme yanılma payı olmayan maliyeti yüksek kahveler. Ve potansiyelini en iyi ortaya koyan su profilleri hazırlıyorum bu kahveler için :)

İnternet sitemiz maalesef kurulum aşamasında oluğu için seçkimiz şu an sadece katıldığımız etkinlikler de görücüye çıktı. Bu hafta içi internet sitemizin de aktif olmasını planlıyoruz.
Forumlarda pek aktif olmadığım için görmemiş olabilirsiniz. Hermod Coffee Works artık resmiyete kavuşmuş bir firma. Yani proje markasından da öte artık. Ticari düşüncemizi kenara koyarsak halen aynı vizyon ile ilerlemeye çalışıyoruz. Amacımız, sadece iyi kahve sunmak değil; kahvenin ardındaki hikâyeyi, emek ve bilgiyi daima görünür kılmak. Seçtiğimiz kahveler, üreticiden fincana kadar titizlikle izlenen bir yolculuğun ürünüdür. Ulaşılabilirliği ön planda tutarak ilerlemek amacımız. Bu yüzden seçkilerin dışında yakın zamanda proje olarak farklı ürünlerde sitemizde görebileceksiniz. İncelemek isterseniz sitemiz aktif olduğunda buradan paylaşabilirim. Veya instagram hesabımızı takip ederek güncel yaptığımız işlerden haberdar olabilirsiniz :)
Hermod Coffee Works Instagram

Afiyet olsun :)
La Dinastia 2025 Türkiye şampiyonasında kullandığım kahvelerden birisi. Yarışma serisi kahvelerinde parametre riskini azaltmak için daha önce yaptığım gibi kahveye uygun profilli bir su ile servis etmeyi amaçlıyorum. Çünkü deneme yanılma payı olmayan maliyeti yüksek kahveler. Ve potansiyelini en iyi ortaya koyan su profilleri hazırlıyorum bu kahveler için :)
Su inanılmaz fark etti keşke daha fazla alsaydım..

Geri