• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Selamlar

BiblofilYouTube

Barista
İsim
Burak Kuşcu
Daha fazla  
İsim
Burak Kuşcu
Merhabalar. İlk mesajım buraya olmasın diye bir süredir kahve alımı vs başlıklarına yazıyordum. Zamanı geldi diye düşündüğüm için kendimi tanıtmak istedim.

Adım Burak. 33 yaşındayım. Evliyim. Kadıköy Koşuyolu'nda çalışıyorum. Taşınmayı başarabilirsem Pendik/Kurtköy'de oturuyor olacağım.

Depremden önce 2019'dan beri Kahramanmaraş'taydım. O günden beri sağa sola savruluyoruz işte :)

İnşaat yüksek mühendisiyim. Edebiyat, puro, kahve, iskambil kartı, kırtasiye, tesbih gibi gibi koleksiyon ve meraklarım var. Bir de kendi çapında takılan edebiyat YouTube kanalım var ama depremden sonra hiç video yükleyemedim yarı dutluk bir alan orası şu anda. Yakında mümkün olursa hareketlendiririm.

Kahve merakım çok eski değil. Yeni yeni kültürümü geliştirmeye çalışıyorum. Bu forumun da katkısı büyük. İçerikleri bir süredir devamlı okuyorum. Başlangıç seviye ekipmanlarla her gün 3-4 kupa kahve tüketimim var. V60 filtre şeklinde tüketiyorum kahvelerimi.

01 ve 02 boyutlarda hario plastik dripperlarım, bir tane de seramik dripperım var. Şu tombul seramik öğütücülerden bir tane var, iki de sürahi var. Onun dışında da pek bir ekipmanım yok esasen. Kendimi geliştirdikçe ilerlemek istiyorum. Hiçbir hobimde birden en tepeye gitmem. Zafere giden yolda çekilen çilenin kutsallığına inananlardanım. Bu bir süreç ve her aşamasını yaşamak istediğim için adım adım ilerliyorum.

Kahve seçimi konusunda ise o kadar mütevazi değilim. İyi puanlı orta-üst fiyat skalasında kahveleri tercih ediyorum. Belki süper demleme şartlarım olmadığı için ziyan oluyor diye düşünülebilir ama ben öyle sanmıyorum. Kahvelerin farkları gayet de hissedilebilir oluyor. En üst Nano lotlara henüz pek bütçe ayırmadım.

Herkese afiyet olsun.

Son düzenleme:
Geri