• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haydari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydari

Barista
İsim
Miran
Daha fazla  
İsim
Miran
Değirmen
Hario Skerton Pro
Ekipmanlar
Bakır Cezve, Bialletti New Venus, Hario V60 02
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya - Beytepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya - Eskişehir Yolu
Ankara'dan herkese merhaba. Bir hevesle giriştiğim kahve macerasına arkadaşın da önerisiyle buradan devam ediyorum. Hario v60, skerton pro öğütücü, bialetti moka pot, bakır cezve ve de longhi filtre kahve makinemle kendimce kahve içme deneyimimi geliştirmek istiyorum. Ekipmanlar tamam da ne eksik? Kahve. O kadar çok seçenek var ki insan seçemiyor. E forum da onun için var zaten değil mi? Umarım hep beraber güzel bir kahve yolculuğumuz olur.

Aramıza hoşgeldiniz. Kahve seçimi konusunda aylık alımları takip edin lütfen hem uygun fiyata kahve içmiş hemde takıldığınız noktalarda kulüp üyelerinden destek alabilirsiniz. Haddim olmayarak ufak bir öneri lütfen değirmeninizi en kısa sürede değiştirin.

Hoş buldum, aylık alımları takip edeceğim. Valla hocam o değirmeni aldık alalı daha siftahını bile yapamadık. Daha birkaç ay giderim ben onla, kullanamadan değiştirirsem kendisine çok ayıp olur :D (şaka bi yana değiştirecek bütçem de yok...)

Hocam ben sizin öğütücü rehberinizi incelemiştim. Molent alacaktım sonra burada da molent de beğenilmeyince bir de timemore c3 çok pahalı gelince buna yöneldim. araştırmalarım skerton pro'nun mokapot ve v60 için yeterli olduğunu gösterince onu tercih etmiştim. Şimdi timemore c3'ün indirimli fiyatı aklımı çelmiyor değil...

Çare C3 imiş hakikaten...

Geri