• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sur81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sur81

Yeni Üye
İsim
Serhat
Daha fazla  
İsim
Serhat
Merhaba,

Uzun yıllardır kahve tüketiyorum. hatta youtube kanalım ve kişisel blogum'da bir çok içerik ürettim belki bir çoğunuz denk gelmiştir. Bu forum'a üye olmamıştım şimdi denk geldi.

Gebze'de yaşıyor İstanbul da çalışıyorum. Yazılım geliştime üzerine görev alıyorum. Herkese selamlar.

Bazı içeriklerimi şuraya eklemek isterim :

Lelit Anna İnceleme ve Kahve Listesi
Kahve Kültürü ve Tarihi
V60 Kahve Demleme Deneyimim

Hoşgeldiniz Kulübe

Merhaba,

Uzun yıllardır kahve tüketiyorum. hatta youtube kanalım ve kişisel blogum'da bir çok içerik ürettim belki bir çoğunuz denk gelmiştir. Bu forum'a üye olmamıştım şimdi denk geldi.

Gebze'de yaşıyor İstanbul da çalışıyorum. Yazılım geliştime üzerine görev alıyorum. Herkese selamlar.

Kahve Kültürü ve Tarihi
İzledim incelemenizi güzel olmuş.Yanlız sattım yazmışınız yorumlarda😜Farklı ürün yada demleme tarzına mı geçtiniz?

Merhaba,

Kahve Kültürü ve Tarihi
Hoş geldiniz, iyi forumlar.

Geri