• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Selamlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yavuz

Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Lelit Victoria, Cafelat Robot Barista
Değirmen
Comandante C40 Wenge Red Clix & Motordante
Ekipmanlar
Hario V60, Hario Switch, Hario Syphon, Aeropress, Selçuklu Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Herkese Merhaba,

Bende bu forumu yeni keşfettim ve çok mutlu oldum açıkçası. Kafama takılan soruları sorabileceğim ve benim gibi kahve seven yeni insanlarla tanışabileceğim müthiş bir platform. Kahve ile kaynaşmam biraz değişik oldu diyebilirim. Daha ilkokulda iken (şu an 27 yım) daha starbucksın yeni türkiye pazarına girdiği ve sadece istanbul'da mağazalarının bulunduğu dönemlerde latte ile tanışmış ve hiç beğenmemiştim. Biraz daha zaman ilerledikten sonra içerisine ekstra shot koydurarak deneyene kadar uzak kaldığım bu güzel kültür ile tekrar tanışmamdan sonra ilgim hızlıca arttı diyebilirim. Ama bu işe tam girişim ve ilk aldığım ekipman ise Hario'nun Syphon'u oldu. Çalışma mantığından görseline beni etkilen bu ekipman ile yolculuğuma başladım. Filtre demleme yöntemlerinde, imkanım oldukça sahip olduğum ekipmanları geliştirmekteyim ve bugün itibari ile espresso ayağında Cafelat'ın Robot baristasını aldım. Bu korona döneminde eve kapanmasak belki de böyle bir yatırım yapmazdım ama pişman da değilim :) Bu pandemi döneminin rahatlamasından sonra umarım bazılarınla bizzat tanışma ve güzel bir kahve eşliğinde hoş sohbetler yapma umudu ile Ankara'dan selamlar!

Ben değil de cüzdan yolunu kaybediyor sonra 😄

Hoşgeldiniz aileye :)

Herkese Merhaba,

Bende bu forumu yeni keşfettim ve çok mutlu oldum açıkçası. Kafama takılan soruları sorabileceğim ve benim gibi kahve seven yeni insanlarla tanışabileceğim müthiş bir platform. Kahve ile kaynaşmam biraz değişik oldu diyebilirim. Daha ilkokulda iken (şu an 27 yım) daha starbucksın yeni türkiye pazarına girdiği ve sadece istanbul'da mağazalarının bulunduğu dönemlerde latte ile tanışmış ve hiç beğenmemiştim. Biraz daha zaman ilerledikten sonra içerisine ekstra shot koydurarak deneyene kadar uzak kaldığım bu güzel kültür ile tekrar tanışmamdan sonra ilgim hızlıca arttı diyebilirim. Ama bu işe tam girişim ve ilk aldığım ekipman ise Hario'nun Syphon'u oldu. Çalışma mantığından görseline beni etkilen bu ekipman ile yolculuğuma başladım. Filtre demleme yöntemlerinde, imkanım oldukça sahip olduğum ekipmanları geliştirmekteyim ve bugün itibari ile espresso ayağında Cafelat'ın Robot baristasını aldım. Bu korona döneminde eve kapanmasak belki de böyle bir yatırım yapmazdım ama pişman da değilim :) Bu pandemi döneminin rahatlamasından sonra umarım bazılarınla bizzat tanışma ve güzel bir kahve eşliğinde hoş sohbetler yapma umudu ile Ankara'dan selamlar!
Kahve kulübü ailesine hoş geldiniz, aklınıza takılanları özelden ya da açılmış bir başlık varsa o başlık altında, eğer yoksa yeni bir başlık açarak sorabilirsiniz. Ayrıca kulüp duyurularımızın olduğu whatsapp gruplarımıza da bekleriz. Bu arada umarım pandemi en kısa sürede hafifler ve Ankara parkta kahve etkinliklerinde sizi de aramızda görebiliriz, sağlıkla kalın. :)

Kahve kulübü ailesine hoş geldiniz, aklınıza takılanları özelden ya da açılmış bir başlık varsa o başlık altında, eğer yoksa yeni bir başlık açarak sorabilirsiniz. Ayrıca kulüp duyurularımızın olduğu whatsapp gruplarımıza da bekleriz. Bu arada umarım pandemi en kısa sürede hafifler ve Ankara parkta kahve etkinliklerinde sizi de aramızda görebiliriz, sağlıkla kalın. :)
WhatsApp grubunu göremedim nasıl katılabilirim?

WhatsApp grubunu göremedim nasıl katılabilirim?
bu linkten pepukkahve ' ye özel mesaj ile bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Teşekkürler bilgi için

Hoş geldiniz, yeni Cafelat Robot incelemeleri yapmıştım Youtube da :) Güzel bir ekipman almışsınız :) güle güle kullanın. iyi forumlar.
Bende memnunum açıkçası fiyat performans açısından güzel bir dengesi var. Benzer espresso almak için biraz çalışmak gerekiyor ama eğlenceli bir süreç oluyor :)

Geri