• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Selamlar Olsun.

uralavci

Üye
İsim
Ural AVCI
Merhabalar;
Adım; Ural AVCI. 1987 Aydın doğumluyum. Düzce Üniversitesi Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği bölümünü 2. yılında maddi sebeplerden dolayı bıraktım. Bera adında, 2,5 yaşında bir oğlum var. Ellerinizden öper. :)
Üniversiteyi bıraktıktan sonra 2 yıl kadar Bursa’da, 3,5 yıl kadar da Eskişehir’de ikamet ettim. Bursa’da grafik tasarım, Eskişehir’de jetonlu oyuncak tasarımı işlerini yaptım. Şu an endüstriyel kalıp tasarımı ve CNC operatörlüğü yapıyorum.
Elimde henüz aldığım bir adet Hario V60 02 cam dripper ve seramik burrün ne kadar kötü olabileceğini yüzüme tokat gibi vuran yine Hario Mini Slim Plus öğütücüm var. Ayrıca Tchibo Cafissimo Latte Kapsül Kahve makinesi, Delonghi Filtre kahve makinesi ve sayıca epey fazla french press.
İşin aslı espresso ve türevi kahveleri daha çok severim. Zaten amacım da ilerleyen dönemde Comandante C40 ile Gaggia New Classic sahibi olmak. :D

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz. Hayat arkadaşınızın kahveye olan ilgisi, sizin kahveyle geçirebileceğiniz zamanı doğrudan etkiliyor :) o yönden şanslı olanlardanım çok şükür :)

Merhaba, hoş geldiniz. Benim eşimin kahve damağı da benimkine yakın olduğu için çok iyi anlaşıyoruz o konuda çok şükür, sizi iyi anlıyorum yani :)

Türkiye kahve piyasasındaki girişim ve yenilik açlığını/eksikliğini gözlemlemişsinizdir muhakkak, elbette bu durumda sermayeye ulaşımımızın payı çok büyük fakat yine de "bir şeyler yapmak lazım"; umarım ki ileride sizin gibi endüstriyel tecrübesi olan üyelerimizle hep beraber güzel işler koyarız ortaya.

Merhaba, hoş geldiniz. Benim eşimin kahve damağı da benimkine yakın olduğu için çok iyi anlaşıyoruz o konuda çok şükür, sizi iyi anlıyorum yani :)

Türkiye kahve piyasasındaki girişim ve yenilik açlığını/eksikliğini gözlemlemişsinizdir muhakkak, elbette bu durumda sermayeye ulaşımımızın payı çok büyük fakat yine de "bir şeyler yapmak lazım"; umarım ki ileride sizin gibi endüstriyel tecrübesi olan üyelerimizle hep beraber güzel işler koyarız ortaya.

Her şey bir fikir ile başlıyor hocam. Ben bu ekipmanları, terimleri, olayları tanımaya başlayalı 1-1,5 hafta oluyor ve ilk gördüğüm şey bu oldu. Melodrip çok güzel ama gereksiz pahalı. Onu çözmek için çabalıyorum.
Aslına bakarsanız Aeropress i de ilk gördüğümde aklıma harika bir fikir gelmişti. Heyecanla arkadaşıma anlattım. Öğrendim ki yapmışlar, adını da Delter Press koymuşlar. :D

Geri