• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese selam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ketea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ketea

Üye
İsim
Semih
Daha fazla  
İsim
Semih
Espresso Makinesi
La Marzocco Mini, Linea Classic, Linea PB, Strada, Fiamma, Dalla Corte İcon
Değirmen
Myhtos 1, Eureka Atom 65-75, Mahlkonig EK43- E65S, Comandante C40, Mignon Filtro, Baratzza
Ekipmanlar
V60, Chemex, Origami, Aeropress, Delterpress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bostanli
Tüm kullanıcılara selam, Bostanlı Optimist Coffee Company'de çalışıyorum. Yaklaşık dört yıldan fazla süredir Baristalık yapıyorum. Hizmet sektörü ile 2018 yılında tanıştım. Çalıştığım süre içinde kendimi sürekli geliştirip yeni ve güncel olana adapte ettim. Local olarak yaşadığım çevremdeki müşterilerime kaliteli kahveyle irtibat kurmaları için elimden geleni yapmaktayım. Ayrıca Home baristalar veya Profesyonel anlamda Kahve eğitimi ve Bar ile ilgili eğitimler vermeye başladım. Yolunuz buralara düşerse kahvemi içmeye beklerim herkesi. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Geri