cagatay1903
Aktif Üye
- İsim
- Çağatay
Daha fazla
- İsim
- Çağatay
- Değirmen
- Timemore Nano, Porlex mini, comandante red sonja
- Ekipmanlar
- Hario v60 , hario immersion, güral kalita 185, tchibo kapsüllü makina, timemore tartı + kaan tartı, moccamaster
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Beşiktaş
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Beşiktaş
Merhabalar,
Kahve konusunda damak tadım öyle muhteşem olmasa da artık dışarıda içtiğim kahvelerin eziyet olmaya başlamasıyla bu foruma kadar geldim.
Şu anda evde kullanmadığım ve tozlanmış basit bir filtre kahve makinası ile tchibo dan 5 yıl önce alıp üzerine dantel ördüğüm ) süt falan ısıtabilen bir makina var. Öncelikle bunları bir çıkarayım belki işe yararlar.
Biraz okuma yaparak bütçem dahilinde hangi ürünleri edinmeliyim konusunda bilgi edindim sayılır.
- Hario değirmen
- tartı lazım
- v60 + filtre kağıdı. iyi kahve çekirdeği zaten olmasa olmaz
Kahve konusunda damak tadım öyle muhteşem olmasa da artık dışarıda içtiğim kahvelerin eziyet olmaya başlamasıyla bu foruma kadar geldim.
Şu anda evde kullanmadığım ve tozlanmış basit bir filtre kahve makinası ile tchibo dan 5 yıl önce alıp üzerine dantel ördüğüm ) süt falan ısıtabilen bir makina var. Öncelikle bunları bir çıkarayım belki işe yararlar.
Biraz okuma yaparak bütçem dahilinde hangi ürünleri edinmeliyim konusunda bilgi edindim sayılır.
- Hario değirmen
- tartı lazım
- v60 + filtre kağıdı. iyi kahve çekirdeği zaten olmasa olmaz