• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Merhabalar

Crossfiter

Yeni Üye
İsim
Crossfiter
Daha fazla  
İsim
Crossfiter
Herkese Merhabalar
Buradaki herkes gibi ben de bir kahvesever olduğum için ve İyi Kahve konusunda bilgilenmek için foruma üye oldum.

Günde 4-5 fincan Türk Kahvesi tüketiyorum ya da şöyle söyleyeyim Mehmet Efendi COLOMBİA kahvesini Türk Kahvesi şeklinde pişirip içmeyi seviyorum. Koyu Tok Mat aromalı yoğun sade kahve içmeyi seviyorum. Bu yönde önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Şimdiden herkese Teşekkürler ederim.

Mavi hapı seçerseniz sabah hiçbir şey değişiklik olmadan uyanıp efendi gibi Mehmet Efendi kahvesini pişirip koyu tok aromalarla tüketerek mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz.

Kırmızı hapı seçerseniz uyku tutmaz. Bir gözünüz aylık alım başlığında, bir gözünüz dolar kurunda ömrünüz heba olur.

Son düzenleme:
😊😊😊 Güzel cevap teşekkür ederim. Uzun süredir zaten uyku problemim var artık kur artış takibi de tuzu biberi olur.
Mavi hapı seçerseniz sabah hiçbir şey değişiklik olmadan uyanıp efendi gibi Mehmet Efendi kahvesini pişirip koyu tok aromalarla tüketerek mutlu mesut hayatınıza devam ederseniz.

Kırmızı hapı seçerseniz uyku tutmaz. Bir gözünüz aylık alım başlığında, bir gözünüz dolar kurunda ömrünüz heba olur.

Geri