• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Herkese Merhabalar

aztec

Aktif Üye
İsim
Eşref
Bayburt'tan herkese merhabalar. Bir ayağım Ankara'da olsa da işim nedeniyle uzak diyarlardan aranıza katıldım.:)
Diğer forumda bir süre bulunduktan sonra burayı da keşfettim. Oldukça aktif bir forum olduğunu görüyorum ve çok faydalı paylaşımlar dikkatimi çekiyor.
Genelde v60, delterpress ve mokapot ile kahve serüvenime devam etsem de kısa süre önce espresso ya merak sardım. Buradaki bir konuyu görerek kompresso satın aldım ve elime geçince bu alanda da gideceğim.
Herkese selamlar.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Merhaba hoşgeldiniz aramıza

teyyaredenkahve

İyi Bilinen Üye
İsim
Levent
Bayburt'tan herkese merhabalar. Bir ayağım Ankara'da olsa da işim nedeniyle uzak diyarlardan aranıza katıldım.:)
Diğer forumda bir süre bulunduktan sonra burayı da keşfettim. Oldukça aktif bir forum olduğunu görüyorum ve çok faydalı paylaşımlar dikkatimi çekiyor.
Genelde v60, delterpress ve mokapot ile kahve serüvenime devam etsem de kısa süre önce espresso ya merak sardım. Buradaki bir konuyu görerek kompresso satın aldım ve elime geçince bu alanda da gideceğim.
Herkese selamlar.
Hoş geldiniz!