• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese merhabalar. Antalya'dan yazıyorum. Başlangıç aşamasında otomatik Philips ep3246 aldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goncacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Goncacan

Yeni Üye
İsim
Gonca
Daha fazla  
İsim
Gonca
Yeni kahve mekanları denemeyi veya yeni tatlar keşfetmeyi seviyorum. Bu grubu kahve makinası araştırırken linklerin altında buldum. Umarim yeni şeyler öğrenip birbirimize destek oluruz. Kolaylıklar diliyorum

Sanırım otomatik ve yarı otomatik makine kullananlar azınlık, v60 gibi ekipmanlarla kahve demlemeyi ritüelleştirmiş kahve severler çoğunluktalar.

Ben nedense o falanca notaları bir türlü alamadım, o kadar hassas bir tat alma duyum yok.

Siz benden önce gelmişsiniz, körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı, hoş geldiniz. Ben de hoş buldum.

Hoş geldiniz. Forum yeni şeyler öğrenmek için gerçekten çok faydalı ben de daha çiçeği burnunda üye olarak çok şey öğrendim. Tadım notaları bazen biraz abartı olabiliyor, çok ince iş. Ben de alamıyorum net bir şekilde ama farklılıklar belli oluyor. İçtikçe damağımız açılır diye düşünüyorum.

Geri