Tamar
Barista
- İsim
- Hilmi
Daha fazla
- İsim
- Hilmi
- Değirmen
- Comandante MK4
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Arkadaşlar Grupta Yeniyim Uzaktan Bir Süre Takip Ettik’ten Sonra İlk Defa Yazıyorum Hepinize Merhaba … Kahve Tutkusu Yeni Yerine Oturmuş Birisi Olarak Araştırmalar Ve Yeni Ekipmanlar Almaya başladım Evde Electtolux Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi Kullanıyoruz ama Aroma Konusunda Damağa Oturmadığı için Manuel Ekipman Almaya Karar Verdim Ve Sizinle Paylaşmak Fikirlerinizi Almak İstedim Almış Olduğum Ekipmanlar
Molent G50+ Değirmen
Timemore Black mirror terazi
Fellow Stagg Termometreli Çelik Kettle 1lt
Hario V60 Seramik Dripper
Hario V60 03 Yalıtımlı Paslanmaz Servis Sürahisi ( kamplarda kahve Soğumaması düşüncesi ile aldım )
Ancak Farklı Meraklar da başlamadı değil son Zaman’larda Moka Pot araştırıyorum doğru seçim yapmak için görüşlerinizi almak isterim öneri eleştiri herşeye açığız lütfen yorumlarınızı esirgemeyin aranızda olmaktan son derece memnun olmak ile beraber hepinize paylaşımlarınız’dan ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim
Molent G50+ Değirmen
Timemore Black mirror terazi
Fellow Stagg Termometreli Çelik Kettle 1lt
Hario V60 Seramik Dripper
Hario V60 03 Yalıtımlı Paslanmaz Servis Sürahisi ( kamplarda kahve Soğumaması düşüncesi ile aldım )
Ancak Farklı Meraklar da başlamadı değil son Zaman’larda Moka Pot araştırıyorum doğru seçim yapmak için görüşlerinizi almak isterim öneri eleştiri herşeye açığız lütfen yorumlarınızı esirgemeyin aranızda olmaktan son derece memnun olmak ile beraber hepinize paylaşımlarınız’dan ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim
Son düzenleme: