• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Merhaba

Kahvedemik

Yeni Üye
İsim
Kahvedemik
Daha fazla  
İsim
Kahvedemik
Herkese merhaba. Yıllardır içtiğim granül kahveler dokunmaya başladı. Öğütülmüş kahve ile french press kullanıyordum ama sürekli tadı kaybolduğu için sıkılmaya başladım. Konu ile ilgili araştırma yaparken değirmen edinmeye karar verdim. Nasip olursa molent g50 alacağım. Yıllar önce aldığım essenso marka filtre kahve makinem var. Türk kahvesi ve filtre kahveleri çok seviyorum. Öncelikle french press ile demleme yöntemlerini deneyeceğim. Yeterli kalitede bir french press nereden alabilirim? Hangi marka su kullanmalıyım? Şimdilik yeterli olacak bir hassas terazi almak istiyorum. Ne marka önerirsiniz?

Sormak istediğim bir soru daha var. Molent g50 fiyatına yakın otomatik bir değirmen var mıdır önerebileceğiniz? Bulduğum markalarda heterojen öğütme sorunu gördüm genellikle

Merhaba, su kullandığınız kahveye ve damak tadınıza göre değişiklik gösterebilir deneyerek bulmalısınız. Başlangıç için aliexpressden 100 lira civarına bir tartı alabilirsiniz ya da kaan tartı alabilirsiniz ilk başta işinizi görecektir bütçeniz varsa daha iyi bir tartı alabilirsiniz. G50 seviyesinde bir elektrikli öğütücü g50 den kat kat daha pahalı olur g50 nin ideal olduğunu düşünüyorum bu fiyat aralığında. French press kullanmak isteğiniz için kalın öğütümde sizi hiç yormaz değirmen. Daha temiz fincanlar için v60 da düşünebilirsiniz ama v60 için biraz daha bütçe ayırmak gerekiyor.

Merhaba, su kullandığınız kahveye ve damak tadınıza göre değişiklik gösterebilir deneyerek bulmalısınız. Başlangıç için aliexpressden 100 lira civarına bir tartı alabilirsiniz ya da kaan tartı alabilirsiniz ilk başta işinizi görecektir bütçeniz varsa daha iyi bir tartı alabilirsiniz. G50 seviyesinde bir elektrikli öğütücü g50 den kat kat daha pahalı olur g50 nin ideal olduğunu düşünüyorum bu fiyat aralığında. French press kullanmak isteğiniz için kalın öğütümde sizi hiç yormaz değirmen. Daha temiz fincanlar için v60 da düşünebilirsiniz ama v60 için biraz daha bütçe ayırmak gerekiyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. G50 değirmenin Türk kahvesi ve french press performansı nasıldır?

Son düzenleme:
Merhaba kulübe hoşgeldiniz. Biraz daha bekleyip 1Zpresso Kahve Kulübü kampanyası ile jxpro alabilirsiniz.

Merhaba kulübe hoşgeldiniz. Biraz daha bekleyip 1Zpresso Kahve Kulübü kampanyası ile jxpro alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum. Değirmen alımında 1000 tl bandını çok aşmak istemiyorum. Ek olarak alacağım ekipmanlarda var. Başlangıç için alımlar yapacağım. G50'nin Türk kahvesi ve french press performansı nasıldır?

Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum. Değirmen alımında 1000 tl bandını çok aşmak istemiyorum. Ek olarak alacağım ekipmanlarda var. Başlangıç için alımlar yapacağım. G50'nin Türk kahvesi ve french press performansı nasıldır?
Bu ürünlere bir kere para veriyorsunuz ve kolay kolay değiştirmiyorsunuz. Kulüp indirimi ile bütçenize yakın bir fiyata geliyor.

Bu ürünlere bir kere para veriyorsunuz ve kolay kolay değiştirmiyorsunuz. Kulüp indirimi ile bütçenize yakın bir fiyata geliyor.
Bu konuda haklısınız ve bu konuyu düşüneceğim. Bahsettiğiniz ürün ithal bir ürün anladığım kadarı ile. Videolarınıda seyrettim. Güzel bir ürün açıkçası. Beni endişelendiren nokta şudur. Yedek parça olayı. Kolay temin edilebilir mi? Parça fiyatı nasıl olur? Veya yedek parça bulabilir miyiz? Uzun soluklu cihazlar ama düşükte olsa arıza çıkarma riski var. Bu konuda çok yeniyim. Tecrübelerinizi bize aktarmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda ayrıca teşekkür ederim. Size g50 performansı sormamın sebebi şudur. Eğer ki bu değirmen Türk kahvesi, filtre kahve ve french presste benim için yeterli ise ithal bir ürün yerine g50 almayı tercih ederim. Kahve sektöründe durum nasıldır bilmiyorum ama ürün aldığım sektörlerde ithal ürün yüzünden sorun yaşadığım zamanlar oldu. Beni g50 hakkında aydınlatırsanız çok sevinirim. Kararımı ona göre vermek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar bende JX Pro istiyorum kampanya başladığında haberdar olmak istiyorum.

Firma ile iletişime geçtim stoklarda JX Pro kalmamış arkadaşlar. Mayıs ayında yeni stok gelecek.

Tamamdır o zamana kadar kenara para ayırayım 😁

Geri