• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Her Ay Aldığınız Sabit Bir Kahve Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4PieD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4PieD

Barista
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Herkese merhaba, bugün itibariyle değirmen aldım. Q2 başlangıç için üzmeyecektir diye düşünüyorum. Merak ettiğim bir konuda herkesin yararlanması açısından her ay veya 2 ayda bir sabit olarak aldığınız kahve var mı? Böylelikle herkesin sabit olarak tükettiği kahveyi öğrenmiş ve kahve almak isteyenler için başlamamız gereken noktayı da öğrenmiş oluruz.

Benim henüz sürekli olarak aldığım bir kahve henüz yok damak tadıma uygun ya da beğenebileceğim kahve olmadı çünkü kendim öğütme şansım olmamıştı, değirmenle beraber biraz daha üst seviye kahveleri denemiş olacağım.

her ay sabit tükettiğim bir kahve yok ama nensebo refisa'yı 2 farklı kavurucudan denemiştim ve ikisinde de fazlasıyla severek tüketmiştim. bildiğim kadarıyla coffeenutz'ta stoklarda var, nensebo'yu deneyebilirsiniz belki.

Montag Luna
Coffeerem Golden Ceremony

Bu ikisini espresso blend olarak sabit alıyorum. Yanına 1 veya 2 tane de kulübün aylık alımı veya tavsiyelere göre single origin ekliyorum.

Filtre tarafında sabit çekirdeğim yok. Genelde denk gelirsem Boxx Colombia Bolivar alıyorum genel bir standart korunuyor.
Birden fazla defa aldığım çekirdek oldu ama bazen 2.alımda aynı tadı vermezse vazgeçiyorum.

her ay sabit tükettiğim bir kahve yok ama nensebo refisa'yı 2 farklı kavurucudan denemiştim ve ikisinde de fazlasıyla severek tüketmiştim. bildiğim kadarıyla coffeenutz'ta stoklarda var, nensebo'yu deneyebilirsiniz belki.
Değirmen sonrası ilk siparişime bende Coffeenutz'ta karar kılmıştım fakat Etiyopya Yirgacheffe Aricha Washed seçmiştim ki henüz sipariş vermedim, dediğiniz kahveyi deneyeceğim, tadım notları daha hoş görünüyor, bir de rica edeceğim 15 gram da olsa aricha gönderirlerse sevinirim. Teşekkür ederim :)

Merhaba, genel olarak indirimli bulduğumda A Roasting Lab'den blend olarak Titan, single origin olarak Adado alırım.

Herkese merhaba, bugün itibariyle değirmen aldım. Q2 başlangıç için üzmeyecektir diye düşünüyorum. Merak ettiğim bir konuda herkesin yararlanması açısından her ay veya 2 ayda bir sabit olarak aldığınız kahve var mı? Böylelikle herkesin sabit olarak tükettiği kahveyi öğrenmiş ve kahve almak isteyenler için başlamamız gereken noktayı da öğrenmiş oluruz.

Benim henüz sürekli olarak aldığım bir kahve henüz yok damak tadıma uygun ya da beğenebileceğim kahve olmadı çünkü kendim öğütme şansım olmamıştı, değirmenle beraber biraz daha üst seviye kahveleri denemiş olacağım.
Sürekli aynı kahveyi almak yerine tadım setleri alıp daha çok kahve denemeye gayret ettim her zaman, böyle hem damağım gelişmiş oluyor hem de farkı anladıkça kahveye daha çok haz duyuyorum. Çok seversem bayılırsam bu deneme setindeki kahveden 250 gr sipariş geçiyorum ve öyle tüketiyorum.
Montag- Idido favorimdi mesela hem kuru kokusu hem de demledikten sonraki o tat profiline bayılarak içtim, zaten bitmesi fazla sürmedi.

Geri