• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

hediye tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kiremit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kiremit

Barista
İsim
Ersin Sönmez
türk kahvesini çok seven bir arkadaşıma, içinde fincanı, kahvesi olan bir set almak istiyorum ama nitelikli kahve ile uğraşan sitelerde pek göremedim. öneriniz var mı?

tesekkurler bilmiyordum sekil olarak uygun geldigi icin paylastim

kaliteli ürünler var. 2 adet tk. fincan ve mug almıştım.

Az önce tesadüfen denk geldim.2 gün boyunca site genelinde %15 indirim varmış.
Bohodesign instagram sayfasındaki Türk kahvesi fincanları bi tık büyük dursa da ağız kısmı dar tabanı geniş olduğu için Türk kahvesine uygun gibi duruyor, fiyatını biliyor musunuz acaba sitesi de yok sanırım

Bohodesign instagram sayfasındaki Türk kahvesi fincanları bi tık büyük dursa da ağız kısmı dar tabanı geniş olduğu için Türk kahvesine uygun gibi duruyor, fiyatını biliyor musunuz acaba sitesi de yok sanırım
Elif hanımla birebir iletişime geçerseniz çok yardımcı oluyor. İnanın fiyatının hatırlamıyorum.

Geri