• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hava Kompresörü

emrekocakurt

Barista
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Bilgisayar temizlemek için kullanılan hava kompresörlerini bilirsiniz. Sıklıkla kahve değirmeni içinde fırça ile gideremediğim parçacıklar kalabiliyor. Değirmenin iç bileşenlerini çıkardıktan sonra tüp kısmını temizlemek için kullanmayı düşünüyorum ama öncelikle sizin fikirlerinizi almak istedim. Kompresör elimde halihazırda var.

Ekli dosyalar

• 110000057428145.jpg
    110000057428145.jpg
    13.7 KB · Görüntüleme: 39
Bilgisayar temizlemek için kullanılan hava kompresörlerini bilirsiniz. Sıklıkla kahve değirmeni içinde fırça ile gideremediğim parçacıklar kalabiliyor. Değirmenin iç bileşenlerini çıkardıktan sonra tüp kısmını temizlemek için kullanmayı düşünüyorum ama öncelikle sizin fikirlerinizi almak istedim. Kompresör elimde halihazırda var.
Biraz fazla temiz olmaz mı o zamanda. :)

Hava kompresörü ile kahve etrafa dağılmayacak mı? Ben süpürge ile temizliyorum.

Bu küçük hocam şunu al

images (4).jpeg

Proskit pompa, fırçayla 1 senedir yoluma devam ediyorum, her öğütüm sonrasi fıs fıs, ayda 1 detaylı temizlik, elektrik süpürgesi de mantıklı ama minik xiaomi falan var işinizi değirmen temizlemek harici de görürse aynısını ya da ucuz muadilini alın derim ama sadece degirmen temizleme icinse proskit pompa ve fırça baska seye gerek yok

2 taraflı bir tarafı emiş diger tarafı üfleme yapiyor bende bunu düşünüyorum çok amaçlıda kullanılır

Ekli dosyalar

• IMG_3846.jpeg
    IMG_3846.jpeg
    14.9 KB · Görüntüleme: 23
2 taraflı bir tarafı emiş diger tarafı üfleme yapiyor bende bunu düşünüyorum çok amaçlıda kullanılır
Ya ben bunu bir kere yanlislikla 380 volta takip patlatmistim. Ama ilk uc saniye mukemmel uflemisti. İsrafil gorse kiskanirdi yani.

Geri