• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Hario Woodneck 3cup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recaus

Yeni Üye
İsim
Recep Halit Tokaç
Daha fazla  
İsim
Recep Halit Tokaç
İyi Günler;

Fazla kullanma fırsatı bulamadığım için satma kararı aldım. Woodneck ile gerçekten güzel kahveler ortaya çıkarabilirsiniz ancak fazla uğraştırıcı olduğunu söylemem lazım. Evde bir köşede yatacağına uğraşacak birilerine gitmesini isterim. Ürün 480ml 3 cup olarak geçen modeldir. Yanında 1 tane kullanılmamış filtre ile yollayacağım.

Fiyat: 225 tl kargo alıcıya aittir.

Ekli dosyalar

• IMG_20200620_152910.jpg
    IMG_20200620_152910.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 48
İnternetten araştırırken tek filtreyle 15-20 kere demlenebildiğini okudum. Ancak ben tek filtreyle 5ten fazla demlememişimdir. Bir hevesle yeni filtre hazırlayıp bir kaç kere kullandıktan sonra aleti bir kenera kaldırdım her seferinde. Açıkçası fazla ekonomik bir çözüm değil ancak kendine has güzel bir kahve ortaya çıkıyor.

özel mesaj atım.

Geri