• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario W60

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslan007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aslan007

Barista
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Espresso Makinesi
Gemilai Crm3605
Değirmen
1zpresso Je Plus
Ekipmanlar
Plastik V60, Timemore Crystal, Lilydrip, Timemore Smart Kettle, Timemore Black Mirror
Şu anda attığınız linkleri inceliyorum ve dikkatimi ilk çeken, kendi Melodriplerini yapmışlar. V60 drip-assist olarak sattıkları ürünün çalışma prensibi çok benziyor, hatta aynı desem yeridir.

@darkspace in bahsettiği melodrip muadili ürün bence başarılı olabilir, fiyatına göre melodrip yerine geçebilir bence. MUGEN adıyla çıkardıkları ürünün anladığım kadarıyla amacı tek döküşte demleme yaptırmak, bence tamamen ekipman çılgınlığına girecek gereksiz bir ürün gibime geldi. aralarından tek tutacak ürün drip assist gibi, umarım ucuz olur :D

@darkspace in bahsettiği melodrip muadili ürün bence başarılı olabilir, fiyatına göre melodrip yerine geçebilir bence. MUGEN adıyla çıkardıkları ürünün anladığım kadarıyla amacı tek döküşte demleme yaptırmak, bence tamamen ekipman çılgınlığına girecek gereksiz bir ürün gibime geldi. aralarından tek tutacak ürün drip assist gibi, umarım ucuz olur :D
Gabi Master B'ye benzettim. Dediğiniz gibi umarız hesaplı olur.

Ben de Gabi Master B'ye benzettim ama sanırım Gabi ve MD gibi tek yönlü bir çalışma sistemi yok, çift yönlü olması bana ikisinin birleşimi gibi geldi. Yenilikçi bir ürüne benziyor, işlevsel olabilir umarız ucuz olur.
Kasuya model denilen demlik cafe dekona (Aliexpress görülen marka) tasarımının aynısı gibi, yeni bir şey yok.
Edit: 90 değil 180 değil 120 derece olması yenilikmiş demliğin, neden olmasın 😅

Son düzenleme:
Milletin parasını nasıl alacaklar diye bayağı bi kafa yormuşlar.

Hario yine bir şeyler deniyor, o kettle ne öyle ya? :D

Son zamanlardaki dripper ağırlıklı olmak üzere yeni çıkan ekipman çılgınığında V60 dışında da pastadan pay almaya çalışıyorlar gibi sanki. Herkes klasik V60'tan memnunken neden bu kadar zorluyorlar, anlayamadım.

Geri