• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario V60 03 Yalıtımlı Paslanmaz Servis Sürahisi Siyah 800 ve Hario V60 Dripper 02 KASUYA Model “Siyah Seramik”

İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Değirmen
Sage (Breville) the Smart Grinder™ Pro
Ekipmanlar
Timemore Electric Kettle Thin Spout, Timemore Black Mirror Nano Scale, Hario V60 Ceramic Dripper 02 Set, Hario V60 Range Server - Bloom Series, Hario V60 Filter Paper, Koleksiyon Sufi Kupa Set Bone
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Çanakkale
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkez
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
herhangi
Bu iki ürünü kullanan var mı? Önerir misiniz? Acil dönüşe ihtiyacım var, çok acil. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    67.7 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.jpg
    2.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 20
Kasuya kullanıyorum. En çok kullandığım konik demleyici sanırım. Kalın öğütüme kanmayın şipşak kahveler almak güç. Ayrıca ısıtmak zor, bu da kötü tarafı. Benim gibi oynamayı seviyorsanız, düz v60'ınız da varsa tavsiye ederim. Sorularınız olursa buradayım.

Kasuya kullanıyorum. En çok kullandığım konik demleyici sanırım. Kalın öğütüme kanmayın şipşak kahveler almak güç. Ayrıca ısıtmak zor, bu da kötü tarafı. Benim gibi oynamayı seviyorsanız, düz v60'ınız da varsa tavsiye ederim. Sorularınız olursa buradayım.
Düz ve 60 beyaz 3 tane var. Biri kırılının yerine geçmek için hazırda bekliyor. Diğerleri evde ve ofiste. Hemen kahve yapmak önemli değil benim için. Isıtmak zor derken beyaz normal hario dripper ı da ısıtırken bir iki defa su döküyorum bunda da aynı şeyi yapsak ısınır sanırım. Evet almayı düşünüyorum.

Fotoğraftaki termosu kullanıyorum siyah olanı gayet iyi ve kaliteli 3 yıl olmuştur.
Bu eski bir model. Amazon.com'da yorumlara bakınca öğrendim. Yeni güncel model var iyileştirmeler yapmışlar ama hario türkiye getirmiyor niye? Çünkü üçüncü sınıf ülkeyiz. Önce elimizdekiler bi bitsin bakalım bi ara getiririz diyorlar:) Ben de hadi ordan dedim. Almaktan vazgeçtim.

Geri