• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario V60 02 Filtre Kağıdı en uygun nerden alınır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vera

Barista
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Hario V60 02 Filtre Kağıdı en uygun nerden alınır ? fiyatlar yüksek ucuza satan butik kahveciler varmı bildiğiniz

n11 de bu aralar sürekli kupon veriyor kodu 150/50 120/40 gibi güncel olarak super50 ve mucize40 koduyla deneyebilirsiniz

Yalnız satın alırken açıklamaya dikkat ediniz yahut satıcıyla iletişime geçiniz.Ben 100'lü paket Japonya üretimi beklerken bir satıcı bana Hollanda üretimi yolladı.

Durumunuz varsa cafec filtrelerden alın derim. Hario filtre kağıtlarını uzun süre kullandım, sonrasında cafec abaca cafec th-3 cafec th-1 aldım. Çok çok fark ettirdi kahveleri.

Geri