• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Hario V60 02, 100 adet filtre, chemex, moka pot gasket 6cup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

etozlu

Üye
İsim
Emre
Hario v60 02(plastik) ve 100 adet açılmamış pakette filtresi ile 80 liradır.

Chemex (çin malı) ve 100 adet (28 konveks 72 düz) orijinal filtresi ile 150 TL

Moka pot 6 cup için açılmamış 3lü gasket ve filtre seti 40 TL

200 lira üzeri alışveriş için kargo hediyedir. Altı için +10 lira ile yurtiçi kargo ile gönderim yapabilirim.ch.jpgch2.jpgg3.jpgh1.jpgh2.jpgmoka.jpg

Son düzenleme:
Hepsini almak istiyorum ama maalesef kahveye bu ay çok para harcadım. Alacak arkadaşa şimdiden afiyet olsun :)

Hario ve Chemex'le ilgili mesaj gönderdim.

Hepsini almak istiyorum ama maalesef kahveye bu ay çok para harcadım. Alacak arkadaşa şimdiden afiyet olsun :)
:) ben de rafları boşaltmaya çalışıyorum.

bu arada ilanda yok ama kararmış bir 6 cup moka potum da var boşta , alüminyum dökümün korozyona uğrayınca kullanılması sakıncalı ama diğer parçalarını yedek parça olarak kullanabilir ihtiyacı olan. plastik kulpunu kapağını falan fahiş fiyatlara satıyorlar, ihtiyacı olan boşa o kadar para vermesin

Son düzenleme:
Hario ve chemex için kursad42 ile anlaşıldı Moka pot filtresi günceldir yedek parça olarak Moka pota ihtiyacı olan da yazabilir kargosunu karşılaması koşulu ile kırık vs parçası varsa yollayabilirim

Geri