• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Switch Almaya Cidden Değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Evet 400 lira bu alet için çok fazla ama v60'ın tutarsızlığı canıma taketti.
Ben iyi kahve içmek istiyorum artık, sağ el bileğimin odanın tavanıyla yaptığı açının kahveyi berbat etmesini bunu da deneye deneye paketin yarısını ziyan ederek düzeltmek istemiyorum.
Çoğu arkadaş çok tutarlı alet dedi switch için.
Bu konudan da olumlu yorumlar gelirse sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden..

"Bence" V60'dan daha tutarlı, ama V60'ın iyi kahvesi ondan daha iyi. Yani ben mesela V60'da tesadüfen aldığım tatlılığı daha Clever'da hiç alamadım. Clever'da tarifle oynayacak fazla bir şey olmadığına göre...

Evet 400 lira bu alet için çok fazla ama v60'ın tutarsızlığı canıma taketti.
Ben iyi kahve içmek istiyorum artık, sağ el bileğimin odanın tavanıyla yaptığı açının kahveyi berbat etmesini bunu da deneye deneye paketin yarısını ziyan ederek düzeltmek istemiyorum.
Çoğu arkadaş çok tutarlı alet dedi switch için.
Bu konudan da olumlu yorumlar gelirse sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden..
Hario Switch değil ama Clever Dripper kullanan birisi olarak yorum yapıyorum. Clever Dripper alma sebebim sizinle tamamen aynıydı. Tutarlılık konusunda beklentinizi kesinlikle karşılayacağını düşünüyorum. Su ile kahveyi buluşturduktan sonra bekleme, karıştırma ve karıştırdıktan sonra bekleme sürelerinizi aynı tutarsanız hemen her zaman aynı bardağa ulaşabilirsiniz (öğütüm derecesi ve su sıcaklığını da unutmamak gerek).

Gooseneck kettle gerektirmemesi ve filtresinin kolay bulunabilmesi özellikleri de benim için önemliydi, dönüp bakınca verdiğim paradan (357 TL) dolayı hiç pişman değilim :)

İlginç acaba fason veya malzeme azizliğine uğramış olabilirmisiniz? Bende toplu alımla aldım 15-20 demleme olmuştur sanırım hiç bir sorun yok şimdilik.

Switch' i çok nadir kullanıyorum. Ama düzenli v60 demleyen biri olarak bence mutlaka olması gereken bir ekipman.
Her ne kadar metodlar birbirinden çok farklı olsa da v60 ile demlemeyi beceremediğim zaman benim için referans oluyor switch.
Böylece hata bende mi yoksa kahvede mi fikir edinebiliyorum.

Geri