• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Skerton Modlama Projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan John
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

John

Üye
İsim
Can
Öncelikle herkese selamlar sevgiler, uzun zamandır üye olmadan takipteydim, oldukça çok şey öğrendim başta bunun için tüm foruma teşekkür etmek istiyorum, v60 demliyorum ve bu süreç içerisinde ekipmanlara olabildiğince yatırım yapmaya çalıştıysam da maddi durumlardan ötürü daha iyi bir değirmene geçemedim/geçemiyorum , hario skerton klasik model kullanıyorum homojen öğütüm yapmamasından dolayı sıkıntı yaşıyorum, biliyorum önerilen bir model değil ancak bir yakınımda kullanılmadan duruyordu sağolsun kullanayım diye bana verdi her türlü önceden çekilmiş kahveden iyidir diye düşünüyorum, araştırdıkça gördüm ki homojenlik sorununu çözmek için pek çok yöntem denenmiş, başta bu çelik ekleme parça olsun (mili aşındıran ve pahalı olan) ya da kablo toplamaya yarayan kelepçelerle yapılan yöntem (kahvenin burr'e gelmesini engelliyor ve anladığım kadarıyla doğru uygulaması çok zor) olsun tam olarak bi çözüm uygulanamamış gibi, bunla ilgili internette gezinirken şöyle bir ürün gördüm ve oldukça mantıklı geldi, bir kaç kişi daha kullanan varsa ve bunu 3d yazıcısı olan birine ulaşıp bastırabilirsek oldukça kullanışlı ve işe yarar olacağını düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bunlar aşınıyor gidiyor uğraşilmaz.Bende metali var bunun vereyim size ona rulman takın iki tane.Bendeki skertona yapmıştım baya süre kullandım o şekilde 687 rulman hem içe hem verecegim parçaya.Bahçelievler tarafindaysanız vereyim elden

Geri